Nyheder2. april 2016

Forelsket Michala Kjær trodsede sygdom: På kærlighedsferie

Midt i sin hemmelige lidelse har jetsetdronningen fundet kærligheden med den brasilianske model Thiago Macedo.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10929987_524429714401182_126885611853114448_n.jpg

Hun har tidligere hentet sine mænd fra kategorierne ”sportsstjerne”, ”jetsetter” og ”’X Factor’- dommer”. Men nu er Michala Kjær forelsket i en helt ny mand, som er både skuespiller og model.

Navnet er Thiago Macedo, han kommer fra Brasilien og går på catwalken i modebyen Milano.

– Jeg kan bekræfte, at det er Michalas nye kæreste. De har kendt hinanden i et stykke tid. Derudover har jeg ingen kommentarer, fortæller Michalas PR-agent, Signe Sehested-Lund. Filmer i Hollywood Michala lagde forleden selv et billede af det nye par på sin Facebook-profil med teksten ”Together making memories” – sammen laver vi minder. Billedet har fået hashtagget ”Dubai”, så de unge turtelduer er altså allerede rejst på kærlighedsferie under sydens sol.

Og Michala har i den grad hapset en ung mand, som vil frem i verden. Den 190 centimeter høje latino er ikke bare en eftertragtet model med vaskebræt og store overarme, han har også som en sidegesjæft gang i en filmkarriere. Faktisk spiller han en rolle i den spritnye ”Zoolander 2” med Ben Stiller i hovedrollen, så der er ikke noget at sige til, at den nougatbrune adonis har fanget Kjærs interesse.
Der skal ellers noget til at imponere den unge arving til Janni Spies og Christian Kjærs formuer. Hendes ekskærester tæller både Remee, bordtennisstjernen Michael Maze og designarvingen Frederik Bagger. Hovedfokus hos brasilianeren er dog på modellivet i Milano. Sjovt nok en by, som Michala Kjær og 53-årige Janni Spies har besøgt utallige gange. Senest i februar, hvor de to generationer flygtede fra den danske vinterkulde. Måske var det netop her, at modellen mødte både Michala Kjær og sin nye svigermor for første gang? 2016 er ellers ikke startet alt for heldigt for Michala Kjær. I begyndelsen af året fik hun besked på at holde sig i ro på grund af en alvorlig sygdom, og siden har Spies-familien lukket helt af omkring de nærmere detaljer. Men mon ikke sol, varme og en kraftig dosis Thiago Macedo er den perfekte kur?
Michala ser i hvert fald ud til at være i bedring på sit seneste opslag på Facebook, så noget tyder på, at den 190 centimeter høje latinomand sætter fut i helbredelsen af arvingen til Simon Spies’ rejsemillioner.

michala kjær

Sponsoreret indhold