Nyheder4. oktober 2021

Folk er i ekstase: Toms Minto er tilbage

Nu kan du igen sætte tænderne i den folkekære pebermyntekaramel fra Toms
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/242149029_4596347083750236_8919804664383814205_n.jpg
 Foto: Toms

- Den bedste nyhed længe!

- Total barndomsminde - dem må jeg se at få fat i.

Og sådan bliver det ved i Toms' kommentarfelt på Facebook, hvor de i sidste måned kunne løfte sløret for en frisk nyhed: Toms Minto er tilbage i butikkerne.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Toms har været en del af danskernes slikvaner i næsten 100 år, så det er rigtig skønt at læse alle de positive kommentarer og søde minder, som er blevet delt af vores følgere på Facebook i forbindelse med Minto, lyder det fra Anna Grønnegaard, som er Brand Manager i Toms, til SE og HØR.

Produktet er blevet taget godt imod af forbrugerne med en sød tand. Faktisk er Toms ligefrem blæst bagover af den positive feedback.

- Det produkt har virkelig får minderne frem hos folk. Det sagt, havde vi på ingen måde forventet så meget positiv feedback, fortsætter Anna Grønnegaard.

Næsten alt ved karamellen er som i gamle dage. Godt nok er indpakningen fornyet, men posen har stadig den klassiske blå farve. Og ved første produktion var det heller ikke den rigtige folie, der kom på selve karamellerne, men det skulle der gerne være rettet op på nu.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Forsvandt fra hylderne

Der opstod helt sikkert pebermynte-panik i mange familier landet over, da karamellerne pludseligt ikke længere var til at støve op.

Gennem de seneste år har savnet da også fået folk til tasterne i håbet om, at den elskede karamel kunne genoplives.

Flere har skrevet direkte til Toms Facebook-side og tigget om, at de kom tilbage. Toms kan også bekræfte, at der de sidste par år ikke er gået en uge uden, at de har fået henvendelser fra folk.

Og nu ser deres bønner ud til at være blevet hørt.

- Det har selvfølgelig varmet vores karamelhjerter, så vi har lyttet og arbejdet i lang tid på, hvordan vi igen kunne introducere de nostalgiske karameller, udtaler Anna Grønnegaard.

Minto er kommet for at blive, for karamellerne bliver igen en fast del af Toms sortiment. De kan købes i de fleste dagligvarebutikker.

Sponsoreret indhold