Følger til gravid Lisbeth Østergaard: - Pas på, du ikke bliver for tyk

Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen bliver forældre i marts.

Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen bliver forældre i marts.

Foto: Dan Mariegaard

Den gravide "Go'aften Danmark"-vært, Lisbeth Østergaard spiser for to i øjeblikket, og lørdag formiddag lagde hun et billede af en mindre kaloriebombe ud på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Gravide Østergaard elsker tang

Mad mad mad...!Proteinpandekage med peanut butter chrunchy choco.. Og det var altså PEANUT BUTTER CHRUNCHY CHOCO...!!, skriver Lisbeth Østergaard og garnerer teksten med et appetitvækkende foto af formiddags-snacken.

Langt de fleste af hendes følgere er begejstrede og vil vide, hvor man kan købe den afbildede peanutbutter, men en af Østergaards følgere er ikke ubetinget begejstret.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard viser ny fyr frem

- Hvor stor er det du ønsker at være i din graviditet og hvor mange kilo for meget ønsker du at slås med i mange år efter fødslen af dit dejlige barn ønsker du at slås med ? Det er virkeligheden, skriver elainethompschmidt.

Lisbeth Østergaard forsøger derefter at berolige den bekymrede følger ved at fortælle, at der ikke kun ryger pandekager med peanutbutter ned.

- tak for tippet. Så langt er jeg med. Men bare rolig, jeg spiser også grøntsager og træner... Så det går nok alt sammen, skriver tv-værten.

LÆS OGSÅ: - Jeg er gravid

Elainethompschmidt fortsætter dog i en lettere belærende tone.

- Det er i en god mening, jeg var selv meget ops på tingene da jeg var gravid for mange år siden og hoppede ned i det samme tøj efter som de fleste ikke kan. Det kommer til at gå rigtig godt og glæd dig til til dit dejlige barn som du venter, men husk på det, du er ikke så langt i graviditeten og selv tog først på da jeg var 5 måneder hende og fødte et dejligt sundt barn som stadig er sund og nu voksen, skriver elainethompschmidt.

Det får en anden af Østergaards følgere til at reagere.

- det behøver ikke at være virkeligheden. Jeg synes Lisbeth skal spise, hvad hun har lyst til. Og alt med måde som altid. Men man skal sgu da have noget at stå i mod med, når babyen kommer. Jeg har smidt mine 20 graviditetskilo ved amning. Og jeg tør sgu da ikke tænke på, hvor tynd og underernæret, jeg havde set ud, hvis jeg ikke havde mæsket mig under graviditeten. Og efterfølgende i øvrigt. Jeg er bare så pissetræt af, at man som gravid konstant skal have at vide, at man skal passe på vægten. Og at man bliver ked af kiloene bagefter. @lisbethoestergaard er en knaldsund og go pige. Og hun er ved at gro et menneske i sin mave. Så lad hende sgu da spise, hvad hun har lyst til?Alt godt! Jeg elsker bare mad og søde sager, og jeg er så pissetræt af, at vi konstant skal fortælle hinanden om, hvor farligt det er at spise, hvad vi har lyst til..., skriver annemus.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard skal skilles

Den kommentar får dog Lisbeth Østergaard til at opfordre til, at man taler pænt til hinanden, og hun slutter af med en bemærkning om, at alle graviditeter er forskellige.

- Hov hov, tal pænt alle sammen. Alle har ret til en mening.. Jeg tog dey med et glimt i øjet.. For selvfølgelig skal man passe på og ikke bare spise for to - for den holder ikke. Det er svært. Man er sulten hele tiden og prøver at spise det rigtige, og ingen har svaret på hvad der er rigtigt og forkert. Jaja man ved jo godt hvad man burde spise, men alle mennesker piger og graviditeter er forskellige, skriver Østergaard.

Følg debatten her.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close