Fødte ti børn: Nu kommer faderen med vild udmelding

Foto: Newsflash

Det trak sensationelle overskrifter, da det i sidste uge kom frem, at en sydafrikansk kvinde havde slået den hidtidige verdensrekord og var nedkommet med hele ti babyer

Kvinden ved navn Gosiame Thamara Sithole ventede egentlig kun seks børn, indtil scanninger viste, at hun havde otte børn i maven.

Men da hun endelig fødte, kom der altså 10 børn ud.

Nu kommer Teboho Tsotetsi, kvindens partner og faderen til børnene, dog med en ganske opsigtsvækkende udmelding: Han beder offentligheden med at stoppe med at donere penge til hans familie, fordi han endnu ikke har set Gosiame og de ti nyfødte børn. Det skriver Pretoria News

- Jeg værdsætter den økonomiske støtte, som vi har fået fra offentligheden, men jeg vil også gerne appellere til, at offentligheden stopper med at overføre penge til vores kontoer, indtil offentligheden har set babyerne, skriver han i en besked til mediet. 

Gosiame fødte mandag i sidste uge, og Teboho har endnu ikke set noget til hustruen eller børnene. Det fik ham lørdag til at melde hende savnet, fordi han ikke ved, hvor hun er, og om hun og børnene er i sikkerhed. På grund af coronavirus måtte han nemlig ikke være med til fødslen. 

Teboho har delt en række beskeder, som han har udvekslet med sin hustru. Her bekræfter hun, at hun har født, og fordi de ti børn kom til verden i uge 29, ligger de på neonatal. 

Selv er hun blevet overført til et mere privat område af hospitalet, fordi pressen leder efter hende. 

I sin sidste besked fortæller hun, at hun ser en psykolog, fordi hun ikke har det godt efter fødslen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close