Nyheder6. juli 2011

Fnis og flirt

Casper Christensen og hans assistent Isabel kan stadig ikke lade være med at fjante med hinanden. Se paparazzobillederne her
Af af
Casper Christensen er også en sjov mand, når han underholder sin unge assistent
Casper Christensen er også en sjov mand, når han underholder sin unge assistent
 Foto: Mikael Rieck

De danske sommertemperaturer er svingende for tiden, men er der ét sted, hvor det altid er hedt, er det mellem Casper Christensen og hans smækre assistent, 24-årige Isabel Friis-Mikkelsen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/fd78264abc8d4c568625a5981792641c.jpg


Øjeblikket blev foreviget af komikeren selv (Foto: Mikael Rieck)

Således også, da de søndag middag havde bord på Café Victor i Ny Østergade i det indre København. Her sad multitalentet Casper ved et af de udendørs borde og underholdt ud over sin Isabel også nogle af kongehusets nærmeste venner - Oscar Siesbye og hans kone Britt.

Læs også: Casper tør ikke gå alene

Om det var hvidvinen i glassene eller en af komikerens mange punchlines skal være usagt, men Casper fik som altid selskabet til pludselig at bryde ud i latter.

Især fremviste Isabel sit tandpastahvide smil, mens hun sendte et par kærlige blikke til sin 42-årige boss, som slet ikke ser ud til at kunne få nok af sin unge assistent.

I sidste uge vendte de 2 hjem fra en ferie til Mallorca, og mon ikke de sydligere himmelstrøg har hjulpet ekstra på det brandvarme venskab?




Sponsoreret indhold