Nyheder 10. juni 2014

Flytter de nu sammen?

Andrea Elisabeth Rudolphs håndboldkæreste Claus Møller Jakobsen har sat sin lejlighed til salg
Claus Møller Jakobsen og Andrea Elisabeth Rudolph har dannet par isden 2012
Claus Møller Jakobsen og Andrea Elisabeth Rudolph har dannet par isden 2012
Foto: Kaspar WenstrupAndrea Elisabeth Rudolph har måtte leve som den ene halvdel af et pendlerpar, siden hun i 2012 forelskede sig i håndboldhugget Claus Møller Jakobsen, der ellers allerede havde kone og et nyfødt barn at se til.

Mens hun har passet cremebiksen og sit liv i København, har han nemlig holdt fast i bopælen i Aarhus. Men nu slipper de to turtelduer måske snart for at pendle frem og tilbage over Storebæltsbroen.

I hvert fald har Claus Møller Jakobsen, der blev forlovet med sin creme-prinsesse i december, valgt at sætte sin lejlighed i det indre Aarhus til salg. Det skriver boliga.dk.

LÆS OGSÅ: Nu viser Andrea Elisabeth Rudolph kæresten frem

Og der er ikke tale om en helt almindelig en af slagsen. Lejligheden rummer nemlig hele 201 kvadratmeter og fem værelsen i "en af Aarhus smukkeste opgange", som mægleren skriver.

Hvis du gerne vil bo i den lejlighed, som håndboldspilleren og cremdronningen har tilbragt noget af deres tid som nyforelske i, så skal du have den store tegnebog frem.

LÆS OGSÅ: Se det forelskede foto fra parrets kærlighedsferie

Herligheden koster nemlig intet mindre end 4,9 millioner kroner. Men så får du udover kendisfaktoren også en altan og udsigt til både vand og skov med i prisen.

Claus Møller Jakobsen købte boligen i 2004 for 3.050.000 kr., så i tilfælde af et salg til udbudsprisen, kan han glæde sig over at lejligheden er steget næsten to millioner kroner i pris.

Se Claus Møller Jakobsens luksuslejlighed her.

LÆS OGSÅ: Claus tigger Andrea om sex

Sponsoreret indhold