Nyheder29. december 2017

SE BILLEDET! Flytter Bendtner til Tyrkiet?

Nicklas Bendtner spottet på vej til Tyrkiet - uden kæresten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicklas-bendtner-29122017.jpg
 Foto: Privatfoto

Har den langlemmede danske fodboldspiller Nicklas Bendtner fået nok af brun myseost og bundfrosne elve, hvor han netop nu ikke kan dyrke sin nye hobby med lystfiskeri i Trondheim i Norge?

Her har den 29-årige Rosenborg-angriber det seneste år resideret i et palæ på 547 kvadratmeter, hvor hans ti år yngre kæreste Natasja Madsen tidligere i år flyttede ind.

De har lige været på en godt 14 dages lang solferie sammen på Maldiverne, hvor de bidende kuldegrader i Norge var skiftet ud med +30 grader, bountystrande og azurblåt hav.

Med den fysik skulle Bendtner nok kunne klare et lægetjek i Tyrkiet.

Og parret ser ud til at have nydt ferien og hinanden langt væk fra det kolde Norden.

Og måske målmageren er blevet inspireret af den eksotiske stemning og drømmer sig væk fra Trondheim.

https://imgix.seoghoer.dk/hus_2.jpg

Det er i denne prangende kasse af et hus Bendtner og Natasja har boet i de seneste måneder i Trondheim.

I hvert fald blev Nicklas Bendtner set i Københavns Lufthavn i dag på vej mod sydligere himmelstrøg.

Da gaten på papiret var lukket - man er vel en stjerne - boardede Bendtner et fly med kurs mod Istanbul i Tyrkiet.

Det kan du se på billedet oven for.

Klokken 13.40 lettede flyet med Bendtner, der havde ladet kæresten blive hjemme.

Da han ikke havde Natasja med og næppe tager alene på ferie i Tyrkiet lige efter at være kommet hjem fra en drømmeferie på Maldiverne, så har rejsen alt andet lige noget med Bendtners fodboldkarriere at gøre.

Han har haft et godt år i Rosenborg, hvor han efter en række uheldige ophold i Wolfsburg og Nottingham Forest, har fået kickstartet karrieren.

19 mål for Rosenborg, et norsk mesterskab og en fremragende kasse med ydersiden i august mod Molde, der både er kåret som årets flotteste Rosenborg-scoring af klubbens fans og også er kåret til årets mål i Eliteserien er det blevet til.

I genopbygningen af sin karriere er han også kommet ind i varmen på landsholdet hos Åge Hareide, hvor han agerede indskifter i flere af VM-kvalifikationskampene, der endte med dansk VM-deltagelse i Rusland næste år.

Men alt godt har en ende, og nu kan Nicklas Bendtner meget vel være på vej til tyrkisk fodbold, hvor niveauet er et niveau eller to over standarden i Norge.

https://imgix.seoghoer.dk/nick_0.jpg

Nicklas Bendtner fejrer sin scoring til 5-1 på straffe i den afgørende playoff-kamp mod Irland, der gav Danmark kvalifikation til VM i Rusland. (Foto: All Over Press)

Transfervinduet er netop åbnet, og skal Bendtner indbringe penge til Rosenborgs kasse, så er det nu, mens han er brandvarm og stadig har kontrakt med den norske klub.

I et af Instagramopslagene oven for bliver Bendtner opfordret til at komme til Konyaspor.

Men klubben ligger tredjesidst i den bedste tyrkiske række ved julepausen, og det er snarere i en topklubberne fra Istanbul, at Bendtners fodboldfremtid ligger.

Helt konkret kunne danskeren meget vel netop nu sidde og forhandle med repræsentanter fra Besiktas, der deltog i Champions League i efteråret.

Klubben er lige nu nummer fire i ligaen - blot seks point fra topholdet Istanbul Basaksehir.

Holdet har en klasse-angriber i den lokale helt Cenk Tosun. Han har i den tyrkiske liga, i Champions League og på landsholdet nettet 14 gange siden sommerferien.

Men Tosun kan meget vel være på vej væk fra Besiktas.

De seneste dage har det svirret med rygter om, at han er på vej til Premier League.

Det er de blåblusede Everton, som er på jagt efter 26-årige Tosun, der snart rammer sin bedste fodboldalder.

Everton-manager Sam Allardyce har længe været på udkig efter en målfarlig mand til at supplere Wayne Rooney i front, og det er den rolle, den tyrkiske målscorer er tiltænkt.

Både britiske og tyrkiske medier skriver, at Cenk Tosun allerede har taget en følelsesladet afsked med Besiktas' fans.

Og går aftalen i orden, får Besiktas en kæmpe pose penge, hvoraf nogle skal bruges til en ny mand, der kan sparke bolden i kassen, og så går kabalen op, hvis Besiktas løser 29-årige Bendtner fra sin kontrakt med Rosenborg, så han i 2018 er at finde i den bedste tyrkiske række.

Hverken Rosenborg eller Besiktas røber noget som helst om de potentielle forhandlinger omkring Bendtner, men den slags holdes som regel hemmeligt, indtil det obligatoriske lægetjek er overstået, og en underskrevet kontrakt kan præsenteres.

Bendtner selv har ikke røbet noget på sine sociale medier, men her på SE og HØR er vi overbevist om, at Nicklas Bendtner og Natasja i 2018 skal til at lære at bestille Kjeftedes og Shish-kebab og må vinke farvel til de norske egnsretter.

Husk, hvor du læste det først! - Vi har masser af andre eksklusive nyheder til dig

Se galleri med Nicklas Bendtners skandaler:

Bendtners skandaler

Sponsoreret indhold