Nyheder9. december 2018

Lene Beier i kæmpe chok: Fly måtte sikkerhedslande

Lene Beier og hendes familie måtte nødlande på en flyvetur til Cambodja
https://imgix.seoghoer.dk/lene_beier.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Lene Beier har lige gennemlevet sit værste mareridt, da hendes fly måtte nødlande på en rejse til varme Cambodja med sin familie.

Det skriver TV2-værten på sin Instagram.

"Nogle øl smager bare bedre end andre. Især efter 24 timers rejse med 5 timers forsinkelse på grund af nødlandning i Singapore," har den blonde vært skrevet i et opslag på Instagram.

Se opslaget nedenunder:

40-årige Lene Beier forklarer til Ekstra Bladet, at det var teknikken, der drillede på flyet.

- Noget teknik svigtede, så flyet måtte vende om efter 15 minutter. Der var ingen drama, udover i mit hoved. Vi fik aldrig en forklaring, men jeg er glad for, at de valgte at sikkerhedslande for en sikkerheds skyld, siger Lene Beier til Ekstra Bladet. Lene Beier er ikke vild med at flyve, og hun forklarer, at hendes reaktion kunne have været bedre. - Jeg reagerede jo ikke så hensigtsmæssigt lige i det øjeblik. Jeg er jo ikke vild med at flyve. Så jeg blev stille og koncentrerede mig om min vejrtrækning, til vi var på jorden igen. Jeg prøver at arbejde med min flyskræk, fordi jeg elsker at rejse, og fordi jeg så nødigt vil give mine drenge en opfattelse af, at det er farligt at flyve, siger Lene Beier til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold