Nyheder14. september 2007

FLUGTEN FORTSÆTTER

Anders Sigdal følger i Peter Møllers fodspor og bliver studievært hos konkurrenten
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/andersdigdalstort-jpg.jpg

Først var det nyhedsværter som Mette Vibe Utzon og Natasja Crone, der flygtede fra DR1 til TV2 NEWS. Nu er det sportsværternes tur.

TV2 SPORT har for nylig ansat den tidligere landsholdsspiller Peter Møller som fast vært på kanalens dækning af SAS Ligaen og UEFA Champions League. Og nu følger endnu en DR1-vært.

Kanalen har pr. 1. oktober ansat 34-årige Anders Sigdal, der primært skal fungere som vært på det direkte studieprogram TV2 Sportcenter. Anders Sigdal kommer fra et tilsvarende job hos Danmarks Radio.

Anders Sigdal har i de seneste fem år arbejdet på DR Sporten, hvor han bl.a. har kommenteret golf, håndbold og skihop samt været vært på "SportNyt" på DR1 og "Sport på 3'eren" i radioens P3.

Ud over de daglige sportsnyheder på TV, har Anders Sigdal ofte været vært i hallen ved håndboldtransmissioner, ligesom han var vært ved sidste års landsstævne i Haderslev.

- Det bliver spændende at være med til at videreudvikle og præge Danmarks nye sportskanal, som jo stadig træder sine barnesko. Jeg elsker at se, dyrke og ikke mindst formidle alle typer af sport, og det får jeg rig mulighed for i mit nye job på TV2 SPORT. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang, siger Anders Sigdal.

Sponsoreret indhold