Flot fyr fra Sjit Happens: Det er svært at være smuk

Her er Jonathan Harboe sammen med sin yderst fotogene medspiller fra \

Her er Jonathan Harboe sammen med sin yderst fotogene medspiller fra "Sjit happens", Stephania Potalivo.

Foto: All Over Press)

I Zulu-succesen Sjit Happens, som mandag blænder op for sin sidste sæson, spiller Jonathan Harboe den flotte fyr, der ikke har problemer med at charmere damerne på stribe.

Men i virkeligheden og særligt i erhvervet som skuespiller er det ikke altid en velsignelse at være velskabt.

- I Danmark kan det godt begrænse mig som skuespiller, at jeg ser godt ud, fordi man desværre er bange for at bruge folk, der ser ud som mig, siger Jonathan Harboe.

- Det kan gå mig rigtig meget på, for det er jo ikke noget, jeg kan gøre noget ved. Jeg kunne selvfølgelig stille mig ud foran en bus, men det tror jeg ikke, jeg ville blive mere glad af. Sådan er det bare, og det må jeg leve med, siger han.

Jonathan Harboe understreger dog, at han bestemt ikke er utaknemmelig over det udseende, han har fået fra naturens hånd.

- Det ville alt for forkælet, hvis jeg sagde, jeg var ked af mit udseende. Men jeg har da været irriteret over det. Især, når jeg er blevet valgt fra kun på grund af, hvordan jeg ser ud, siger han.

Jonathan Harboe har dog en plan. Han mener nemlig, at hvis han gør karriere i udlandet, vil vi i Danmark se på ham med nye øjne - for det er herhjemme, han allerhelst vil være.

- Herhjemme i Danmark laver vi noget af det vildeste tv og film, og vi har nogle af verden bedste instruktører og skuespillere. Men jeg har desværre fået et ry for bare at være ham den pæne, der godt kan lide damer, siger han og fortsætter:

- Sådan er det gudskelov ikke i udlandet. Jeg kan godt lide at være i USA, for der bliver man ikke dømt på sit udseende. Den eneste grund til, at jeg knokler for den internationale karriere nu, er netop for at få gang i noget derovre. Det kan gøre, jeg bliver set på ny herhjemme. Jeg er derovre for at blive genfødt, siger Jonathan Harboe.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close