Nyheder8. marts 2010

Flere royale narkoforbindelser

De kongelige har altid haft tætte relationer til jetsettet, og netop i det miljø er stoffer ofte en fast ledsager, når der festes
Kronprinsessen er ikke den første kongelige, der bliver sat i forbindelse med personer, der færdes i narkomiljøet
Kronprinsessen er ikke den første kongelige, der bliver sat i forbindelse med personer, der færdes i narkomiljøet
 Foto: All Over

Det er ikke kun kronprinsesse Mary, der plejer omgang med narkodømte.

I jetsetkredse har specielt kokain i årtier været det mest yndede stof, og med de venner, som både kronprins Frederik og prins Joachim har, ville det være underligt, hvis de ikke har eller har haft bekendte, der på et eller andet tidspunkt har haft næsen lidt for langt fremme.

Men hverken Frederik eller Joachim har prøvet at tage stoffer - i hvert fald ikke så vidt deres mor, dronning Margrethe, ved.

I 2001 sagde dronningen, da hun blev spurgt, om hendes sønner har prøvet illegale stoffer.

- Jeg tror, at de til det spørgsmål vil svare, at de ingen erfaringer har, sagde dronningen.

Så vidt så godt, men de royale kollegaer ude i Europa har så rigeligt været direkte forbundet med narkomiljøerne.

Mette-Marit en sand festabe

Dronning Margrethes snak om narko var affødt af, at norske Mette-Marit kort før sit bryllup med kronprins Haakon fortalte pressen, at hun havde færdedes i miljøer i Oslo, hvor det var almindeligt at tage stoffer.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/royalt/jan-feb-marts/mette-marit-narko300-jpg.jpgHendes fortid har intet skær af bornert prinsesseliv over sig. Ikke nok med at den tidligere caféservitrice har en søn Marius med en tidligere kæreste, men den mand, har mere end en søn på samvittigheden. Han har en dom for besiddelse af narko og har prøvet at kompromittere Mette-Marit ved at true med at afsløre hendes fortid.

Kronprinsessen afværgede dog at komme i fedtefadet ved selv at stå frem og fortælle om sin fortid. Hun fortalte, hvordan hun i sine unge år havde været en rigtig festabe med hang til narkotika, inden hun mødte Haakon.

Prinsekærestens brodne kar

Den engelske presse har naturligvis aldrig ladet de 2 prinser William og Harry glemme, at stort set ligegyldigt hvem de er i selskab med, eller hvilket diskotek de besøger, har der været narko involveret på et eller andet tidspunkt. De 2 er dog aldrig selv blevet anklaget for direkte kontakt med stoffer.

Der, hvor det har været tættest på, er prins Williams kæreste Kate Middleton, der rent faktisk kan gå hen og blive dronning engang. Hendes onkel Gary hører bestemt ikke til Guds bedste børn.

Gary Goldsmith er bosiddende på Ibiza og har flere gange haft William og Kate boende. Så da avisen News Of The World med skjult kamera afslørede, at han både tager og handler med kokain, affødte det en ren skandale i Storbritannien.

Se avisens afsløringer, og hvordan Goldsmith praler af at kunne blive i direkte familie med den britiske kongehus.Sponsoreret indhold