Nyheder22. december 2023

Flere danske busser strandet på Femern

Flere busser med danske passagerer har holdt stille i mere end 12 timer på den lille tyske ø Femern syd for Lolland
Det har været en kedelig nat for en række DSB-passagerer, der torsdag forlod Danmark i håbet om at komme til Hamborg. Først blev deres tog aflyst, så de i stedet måtte gå ombord i busser, men da deres færge lagde til i Puttgarden, stod det klart,
Det har været en kedelig nat for en række DSB-passagerer, der torsdag forlod Danmark i håbet om at komme til Hamborg. Først blev deres tog aflyst, så de i stedet måtte gå ombord i busser, men da deres færge lagde til i Puttgarden, stod det klart, at det ikke var muligt at forlade den lille ø Femern.
 Foto: Privat

Seks danske busser med kurs mod Hamborg holder lige nu stille på den lille tyske ø Femern.

Her har passagerer, ganske mod deres vilje, fået lov at overnatte på den lille ø, da Femernsundbroen er lukket.

De seks busser er erstatningsbusser for et aflyst tog, der skulle være kørt mod den tyske handelsby i går eftermiddag.

Busserne nåede den sidste færge mod Puttgarden, men det var skønne spildte kræfter, for den lille tyske ø var isoleret fra fastlandet, da myndighederne havde lukket Femernsundbroen, der forbinder ø'en til resten af Tyskland.

Passagerernes nat har været uden hverken mad og drikke, men fredag morgen er det lykkedes at køre busserne ind til et lokalt supermarked.

DSB’s pressevagt oplyser til SE og HØR, at seneste melding fra de tyske myndigheder lyder på, at broen igen åbner klokken 11.00.

Sponsoreret indhold