Nyheder15. november 2008

Flemming Østergaard: Otte uger på krykker

Den 65-årige bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment A/S har gennemgået en større operation i benet efter et alvorligt trafikuheld tilbage i 1986
Flemming Østergaard lider af en gammel skade, som han netop er blevet opereret for. Det forhindrede ham ikke i at gennemføre fem års fødselsdag for lørdagsprogrammet ”Mads & Monopolet”
Flemming Østergaard lider af en gammel skade, som han netop er blevet opereret for. Det forhindrede ham ikke i at gennemføre fem års fødselsdag for lørdagsprogrammet ”Mads & Monopolet”
 Foto: Thomas Laursen

Med benet hvilende på en stol og krykkerne indenfor rækkevidde deltog Flemming Østergaard sammen med et udvidet panel af kendte ansigter i P3-programmet "Mads & Monopolet", der markerede sin fem års fødselsdag med champagne og hyldest.

Trods smerter oven på operationen valgte han alligevel at medvirke på denne særlige dag, da han er en af programmets faste paneldeltagere.

- Ja, den operation har jeg ventet på i mange år. Det er en ekspert på sit felt, der har stået for indgrebet. Og jeg forventer at kunne spille både tennis og fodbold igen, når jeg om 6-8 uger kan lægge krykkerne fra mig, forklarede Flemming Østergaard optimistisk.

Helt tilbage i 1986 blev han udsat for en alvorlig trafikulykke. Han blev kørt ned af en bil og det havde nær kostet amputation af det beskadigede ben. Gennem en lang periode sad han i kørestol og måtte kæmpe hårdt med daglig genoptræning for at få førligheden tilbage.

Det lykkedes, men gennem de seneste år har han lidt af stærke smerter i det højre ben. Skaden forhindrede ham i fysiske aktiviteter. Derfor var operativt indgreb en nødvendighed.

Efterfølgende har han måttet aflyse en hel række møder og arrangementer, for at passe seks timers daglig genoptræning hos Skodsborg Fysioterapi nord for København.

Sponsoreret indhold