Nyheder 4. februar 2015

Flemming fløjter af: Slut med ‘hut-li-hut’

TV 2s garvede kommentator takker af
Af af
TV 2s garvede kommentator takker af
TV 2s garvede kommentator takker af
Foto: Birger StormHvem husker ikke, da Flemming Toft begejstret udbrød 'Hut-li-hut' under EM-finalen i fodbold i 1992, da vi vandt over Tyskland?

Men nu siger Flemming Toft 'Hut-li-SLUT', for TV 2s legendariske sportskommentator stopper 1. marts.

Det fortæller Flemming Toft til tv2.dk:

- Det har været en svær beslutning, meget svær, og den har været længe undervejs. Men nu er tiden rigtig, den nye sportskanal TV 2 SPORT er skubbet i gang, og der er plads til nye udfordringer. Det er nu, hvis jeg skal udleve og udføre en række ideer, tanker og projekter, jeg har gået med i en tid, siger Flemming Toft tiltv2.dk.

Den energiske og talentfulde kommentator ved allerede nu, hvad næste projekt bliver:

- Det første bliver at færdiggøre en bog om og med Ulrik Wilbek. Jeg har haft en fantastisk tid hos TV 2 med store udfordringer og store oplevelser, som jeg har forsøgt at formidle videre til danskerne ved at understøtte begivenhederne og ikke overgå dem. Jeg har været med helt fra starten, og har været heldig at have været med i alle de store ting, siger Flemming Toft til tv2.dk.

Flemming Toft er uddannet journalist med speciale i udenrigspolitik, mens hans talent lå for alvor i sportsjournalistikken. Han har været med hele vejen, siden TV 2 gik i luften i 1988. Og med sin store indlevelse og store viden nåede Flemming Toft at kommentere hele ti slutrunder i fodbold, otte sommer-OL og fem vinter-OL.

Desuden har han også været med til at lancere TV 2 SPORT, der gik i luften 9. januar, lige som han er forfatter til en lang række bøger om store sportsnavne.

Se eller gense det legendariske klip, hvor en begejstret Flemming Toft udbrød 'Hut-li-hut' i EM-finalen mod Tyskland 26. juni 1992, hvor vi besejrede Tyskland med en 2-0 sejr.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold