Nyheder4. december 2008

Finn Nørbygaard: Stak af

Benægtede at han havde tanket benzin, men overvågnings-kameraer viste noget andet
I følge Ekstra Bladet "glemte" Finn Nørbygaard, at han havde fyldt benzin på sin bil
I følge Ekstra Bladet "glemte" Finn Nørbygaard, at han havde fyldt benzin på sin bil
 Foto: All Over

I går var Finn Nørbygaard på vej til hovedstaden i sin spritnye Mercedes. En lækker sag, der naturligvis også skal have noget benzin for at komme frem. Så det kørte han ind på Shell tanken ved Skærup syd for Vejle for at få. Efter han havde fyldt på, gik han ind, købte et par aviser og en cola.

- Min kollega havde set ham på pladsen uden for og spurgte om han ikke skulle betale for benzin. Men det benægtede han, siger en servicemedarbejder fra Shell-tanken til Ekstra Bladet.

Herefter forlod Finn Nørbygaard tanken og uden at betale 700 kroner for benzinen.

Ekstra Bladet dokumenterer historien med et billede fra tankens overvågnings-video og oplyser endvidere, at der helt efter normal procedure i den slags brugstyveri vil blive indgivet en anmeldelse til politiet i dag. Desuden fastslår Ekstra Bladet, at bilen på videoen har samme nummerplade, som den Finn Nørbygaard har optrådt ved på flere pressefotos.

Finn Nørbygaard havde hverken Hanne Carina, som han blev gift med i august, eller sine voksne sønner Mikkel eller Kasper med i bilen.

Ekstra Bladet antyder, at han måske var på vej til København for at diskutere sit milliontab ved IT Factory's konkurs, og at han måske har tabt så mange penge, at han ikke længere har råd til at betale en benzin-regning på 700 kroner.

Sponsoreret indhold