Finn Nørbygaard: På røven

Som en anden gullaschbaron må Finn Nørbygaard nu indse, at det ikke er gratis at lege med millionerne

Som en anden gullaschbaron må Finn Nørbygaard nu indse, at det ikke er gratis at lege med millionerne

Foto: All Over

Nu gik det ellers lige så godt. Først tjente Finn Nørbygaard kassen på sine mange shows - alene eller sammen med Jette Torp eller Jacob Haugaard. Overskuddet investerede han i aktier, og for ikke længe siden var han god for 200 mio. kroner.

Men finanskrise, fejlinvesteringer og IT Factorys fallit har nu vendt bøtten på hovedet.

- Intet er helligt. Jeg er på røven, siger han til Ekstra Bladet, og tilføjer på godt jysk: - Det er godt nok træls.

Selv om Finn Nørbygaard delvis er berørt af IT Factory og Stein Baggers kollaps, er det ikke der hans største økonomiske problemer ligger. I forlængelse af sine store spekulationsgevinster er den 56-årige komiker fortsat med at investere og spekulere - og har lånt rigtig, rigtig mange penge til det.

- Jeg har bare gjort, hvad alle andre i min situation ville gøre: investeret i den formue jeg og Den Danske Bank troede lå sikkert i IT Factory, siger han til Ekstra Bladet.

Han har blandt andet optaget lån i Den Danske Bank på op mod 100 mio. kroner, og dem vil banken gerne lige se på igen.

Så nu skal der spinkes og spares i den Nørbygaardske familie. Sommerhusene i Spanien og på Samsø er sat til salg, ligesom pragtvillaen i Holte nord for København. Han overvejer sågar at skifte sin limousine af en Mercedes ud.

- Den sluger jo en hulens masse benzin, siger han ironisk og hentyder til forleden, da han stak af fra en benzinstation ved Vejle uden at betale.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close