Nyheder26. januar 2010

Finn Nørbygaard: Konen styrer selskabet

Entertaineren holder fingrene fra pengene og koncentrerer sig om at skaffe dem
Finn har bedt sin Carina om at være direktør i sit selskab, fordi han har fundet ud af, at han ikke er så god til det der med tal
Finn har bedt sin Carina om at være direktør i sit selskab, fordi han har fundet ud af, at han ikke er så god til det der med tal
 Foto: All Over

Det er måske lige lidt sent at erkende det, men Finn Nørbygaard har fundet ud af, at det der med penge og så ham ikke går helt i spænd sammen.

Derfor har han overladt det til fruen, Hanne Carina Nielsen, fremover at styre økonomien. Eller rettere, det der er tilbage af den.

- Jeg bliver svimmel, når jeg hører mere end tre tal. Jeg er komplet talblind. Derfor har jeg overladt det til min kone. Hun kører det, siger Finn Nørbygaard i B.T.

Den 57-årige entertainer tabte flere hundrede mio. kr. i forbindelse med IT Factorys og Stein Baggers sammenbrud. Nu har han oprettet et nyt firma, Finn Tour Aps., hvor fruen altså sidder som direktør.

Den økonomi, hun skal styre, kommer først og fremmest fra den turné- og foredragsvirksomhed, der optager det meste af Nørbygaards arbejdstid. Milliongælden skal der stadig betales af på.

- Jeg har den ambition at blive gældfri, inden jeg dør. Mere kan jeg ikke stile efter. Jeg kender ikke min gæld på kroner og øre endnu. Det er stadig ved at blive gjort op. Men det er ikke småpenge, siger han.

Når "boet" er gjort op, betyder det sandsynligvis, at parret må flytte fra deres hus i Holte.

Sponsoreret indhold