Nyheder5. december 2008

Finn Nørbygaard: Jeg er meget distræt

Komikeren og aktiemillionæren siger undskyld for, at han stak af fra benzinregning
Finn Nørbygaard og Jacob Haugaard havde været sammen i London og optræde, da Finn "glemte" at betale for benzin på køreturen hjem til Jylland
Finn Nørbygaard og Jacob Haugaard havde været sammen i London og optræde, da Finn "glemte" at betale for benzin på køreturen hjem til Jylland
 Foto: All Over

Det er selvfølgelig forståeligt, at skaldede 604,88 kroner ikke fylder meget i hovedet, når man står til at tabe 72 mio. kroner. Men Ekstra Bladet kunne i går afsløre, at Finn Nørbygaard var stukket af uden at betale, efter han havde tanket sin Mercedes op på en tankstation syd for Vejle.

Nu siger han undskyld for sin tåbelighed.

- Jamen, det var en tanketorsk. Jeg har rigeligt råd til at betale mine benzinregninger. Men jeg er bare så distræt. Det har jeg altid været, siger Finn Nørbygaard til Ekstra Bladet.

Han havde sammen med sin mangeårige ven og partner Jacob Haugaard været i London for at optræde og efter at være kommet til Danmark, kørte Nørbygaard alene til Jylland. Hans makker bakker ham op.

- Han kan være meget distræt. Han er ikke typen, der bare løber fra regningen, siger Jacob Haugaard.

Grunden til distraktionen kan være, at Finn Nørbygaard først efter at være landet i København fik besked om IT Factorys konkurs og Stein Baggers forsvinden. Nørbygaard har aktier i JMI Invest, der står bag IT Factory, og kan forvente et tab på 72 mio. kroner efter Stein Baggers firmas konkurs.

Sponsoreret indhold