Nyheder28. august 2009

Finn Nørbygaard: Fælles kamp for pengene

Arbejder nu sammen med millionæren Peter Sølbeck for at få nogle af de tabte millioner tilbage
Finn Nørbygaard og Peter Sølbeck danner nu fælles front for at få nogle af deres millioner tilbage
Finn Nørbygaard og Peter Sølbeck danner nu fælles front for at få nogle af deres millioner tilbage
 Foto: All Over

Finn Nørbygaard er klar til at slås for sine tabte millioner. Det skal ske ad rettens vej, og han har allieret sig med mangemillionæren Peter Sølbech.

De 2 tabte nemlig et 3-cifret millionbeløb, da IT Factory-korthuset brast sammen efter Stein Baggers dramatiske flugt sidste efterår. Peter Sølbeck er gift med Klaus Riskærs ekskone Anne-Mette og var tæt på Bagger under dramaet, da de begge var med i Dubai, dengang den nu dømte svindler stak af.

Sølbeck og Nørbygaard har dannet fælles front, fordi de mener, at der må findes nogen, der kan gøres ansvarlige for, at mange af deres millioner forsvandt ud i den blå luft. Derfor går de først og fremmest efter revisionsfirmaet KPMG og bestyrelsen i IT Factory med Asger Jensby i spidsen, fordi de trods adskillige advarsler ikke så ulovlighederne i Baggers pengecirkus i tide.

- Vi er ikke partnere, men er altså endt i samme situation og taler derfor sammen. Jeg håber da at vinde en lille del af mine mistede millioner tilbage. Nogen må jo sidde med de millioner, jeg havde engang, siger Finn Nørbygaard til B.T.

Sponsoreret indhold