Fik Bubber en hed aften efter kissmisse-opfordring ved Zulu Awards?

Bubber vandt en pris ved Zulu Awards sammen med Chili Klaus

Bubber vandt en pris ved Zulu Awards sammen med Chili Klaus

Foto: Thomas S. Laursen-Det blev en rigtig, rigtig, rigtig god aften.

Sådan siger TV-veteranen Bubber dagen efter at han i en takketale ved årets Zulu Awards slet skjult opfordrede sin smukke kone til en hed stund torsdag nat.

LÆS OGSÅ: Bubber fyret

-Du skal vide, at selv om det ikke er lørdag, så ku' jeg godt i aften, sagde Bubber torsdag aften på direkte TV, og vandt ved den bemærkning aftenens største bifald fra publikum ved pris-showet, mens kameraerne fangede smukke Christina Ibsen.

Fredag fortæller Bubber til seoghør.dk, at bemærkningen faldt på denne måde, som en henvisning til "årets ku godt"-kategori. Bubber vandt i øvrigt selv prisen i "det vi alle sammen grinte af"-kategorien sammen med Youtube-fænomenet Chili-Klaus.


Bubber og Christina Ibsen. (Arkivfoto: Thomas S. Laursen)

-Det var en god anledning til at takke min familie for støtten og en kærlighedserklæring til min kone, siger Bubber fredag.

-Jeg er taknemmelig for, at min kone er øverst på min egen "ku godt" -liste, siger Bubber til seoghør.dk.

LÆS OGSÅ: Bubber smider tøjet i vild sex-leg

Han vil ikke konkret afsløre, om opfordringen til konen bragte noget med sig efter Zulu Awardshowet. Men han vil omvendt ikke afvise, at det blev en god aften, også efter prisoverrækkelsen.

-Det er jo ikke Paradise Hotel, det her. Det er mere privat. Men det blev en rigtig, rigtig god aften, siger Bubber til seoghør.dk

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close