Nyheder2. marts 2015

’Fifty Shades of Grey’: Nu er der ballade om efterfølgeren

Efterfølgeren er forsinket på grund af uenigheder
Af af
Efterfølgeren er forsinket på grund af uenigheder
Efterfølgeren er forsinket på grund af uenigheder
 Foto: TrailerDet erotiske drama 'Fifty Shades of Grey' har på rekordtid indtjent svimlende 338,4 millioner dollars på verdensplan - svarende til over to milliarder danske kroner.

Men nu har den enorme succes skabt problemer mellem Universal Pictures og forfatteren E.L. James. For ifølge det amerikanske medie Variety forlanger forfatteren at få langt mere indflydelse på fortsættelsen til første film; 'Fifty Shades Darker'.

LÆS OGSÅ: Så er den gal igen: Kvinde onanerede til 'Fifty Shades of Grey'

Ifølge kilder er produktionen af 'Fifty Shades Darker' forsinket, fordi Universal Pictures og bestseller-forfatteren skændes om detaljerne, og fordi parterne ikke kan blive enige om, hvor meget indflydelse E.L. James skal have - ifølge kilderne vil anden film i trilogien gennemgå "en dramatisk kreativ omrokering i de næste par uger".

Det er således muligt, at hverken instruktør Sam Taylor-Johnson eller manuskriptforfatter Kelly Marcel vil arbejde med 'Fifty Shades Darker'.

Bestseller-forfatteren E.L. James har ifølge det amerikanske medie Variety forlangt at skrive manuskriptet, og dette kan meget vel betyde, at nummer to film i trilogien bliver væsentligt forsinket.

E.L. James har nemlig ingen erfaring med at skrive manuskripter til film, og derfor kan det tænkes, at premieredatoen må udsættes indtil slutningen af 2016 eller start 2017.

LÆS OGSÅ: Hed bio-tur: Par hyggede sig under 'Fifty Shades of Grey'

Derfor er det altså usandsynligt, at 'Fifty Shades Darker' bliver klar til premiere Valentinsdag 2016, som ellers tidligere har været fremme.

'Fifty Shades Darker' uddyber forholdet mellem den litteraturstuderende Anastasia Steele og den mystiske mangemilliardær Christian Grey.

LÆS OGSÅ: Bare rolig, piger: Jamie ER klar til 'Fifty Shades Darker'

Fans kan dog glæde sig over, at skuespilleren Jamie Dornan er klar til næste film.

Det bekræftede skuespillerens talsmand for nyligt til det britiske medie Daily Mail:

- Jamie er glad for, at filmen er blevet så populær over hele verden, og mens studiet ikke har meldt noget officielt ud om efterfølgeren, så ser han frem til at lave den næste film, siger talsmanden til det britiske medie.

Ifølge det australske medie NW havde den 32-årige skuespiller ellers takket nej til at medvirke i den næste 'Fifty Shades of Grey'-film, fordi hans kone Amelia Warner - som han har en 16 måneder gammel datter med - ikke kunne acceptere de mange hotte sexscener i filmen.

Herunder kan du se eller gense de frække trailere for filmen:


Sponsoreret indhold