Nyheder3. juli 2022

Field's-skyderi trækker overskrifter i britiske medier

Store, britiske medier har søndag aften valgt at give skyderiet i Field's topplacering på deres nyhedssites
Skyderi ved Field's
Politiet er stadig talstærkt tilstede ved Field's i Ørestad.
 Foto: presse-fotos.dk

Det er ikke kun i de danske nyhedsmedier, at aftenens forfærdelige hændelser i shoppingcenteret Field's på Amager trækker overskrift efter overskrift.

Også hos de britiske medier har skyderiet vakt opsigt, da den britiske popsensation Harry Styles i disse minutter – til trods for tragedien blot 600 meter derfra – lige nu er sat til at gå på scenen i Royal Arena.

Hos Daily Mail bliver en voldsom video fra Field's afspillet øverst på mediets hjemmeside. "Chokerende billeder viser, at folk flygter for deres liv, mens drama udfolder sig", lyder overskriften.

Også hos The Sun har de tragiske hændelser i København fået topplacering. Her vises et foto af en mor, der panisk flygter med sit barn i favnen. "Amok med pistol", står der med store bogstaver over det dramatiske foto.

Ligeledes har Mirror kørt den helt skrigende "Breaking"-gule frem. Her fokuserer mediet på den britiske vinkel og fortæller, at en mand har skudt nær et indkøbscenter, hvor Harry Styles skal optræde.

På et nyligt overstået pressemøde oplyste Søren Thomassen fra Københavns Politi, at der er flere tilskadekomne og dræbte, efter der blev affyret adskillige skud i Field's. En 22-årig mand er efterfølgende anholdt, mens der foretages yderligere aktioner rundt omkring i København.

Sponsoreret indhold