Nyheder5. februar 2008

FHM-MODEL: FORSØGT VOLDTAGET

Den 25-årige model og skuespiller Sarah Louise Christiansen blev på vej hjem fra en bytur overfaldet af en illegal taxachauffør
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/danskejordanstor-jpg.jpg

Hun er kendt for sit hotte udseende og sin veldrejede krop som model og ejer af www.dreammodels.dk, men på trods af sit eftertragtede ydre har hun en tydelig grænse for, hvad hun vil finde sig i.

Set i bakspejlet ved Sarah Louise Christiansen godt, at hun ikke skulle have taget en "sort" taxa.

- Men det er altid nemt at være bagklog, fortæller modellen om den nat, da hun efter en tur i byen med sine veninder blev forsøgt voldtaget på vej hjem.

Sarah Louise var i gang med at finde penge frem, da føreren pludselig overfaldt hende.

- Han holdt fast, imens han forgreb sig på mig. Jeg kæmpede alt, hvad jeg kunne for at komme fri. Jeg var i chok, siger Sarah Louise.

Hun håber, at hun ved at fortælle om oplevelsen kan advare andre unge piger mod at benytte "sorte" taxaer - altså en privat bilist, som tjener sorte penge på at køre taxa i sin egen bil.

En "rigtig" taxachauffør observerede Sarah Louises kamp inde i bilen og kom den 173 centimeter høje skønhed til undsætning. Yderligere to taxaer kom til, og Sarah Louise slap ud af bilen dybt rystet.

- Jeg troede faktisk, at jeg var uovervindelig, men selv om man tror, man er superkvinde, er der bare ikke noget at gøre i sådan en situation.

Den "sorte" taxachauffør, en 48-årig pakistaner, slap væk, men to dage senere blev han pågrebet af politiet.

Han er nu sigtet for bl.a. vold, blufærdighedskrænkelse og frihedsberøvelse.

Sponsoreret indhold