Nyheder24. november 2011

Fetterlein: Jeg knaldede hende og tog pengene

Den fallerede tennis-playboy røber nu, at han var sin kæreste utro med TV2-vært Camilla Nørgaard, som han også bedrog for 90.000 kroner
I følge Frederik Fetterlein havde han en affære med sin daværende ghost-writer og TV2-vært Camilla Nørgaard
I følge Frederik Fetterlein havde han en affære med sin daværende ghost-writer og TV2-vært Camilla Nørgaard
 Foto: All Over

Det startede med et bogprojekt, så blev de elskere, og så misbrugte Frederik Fetterlein hendes private kontooplysninger, som han lænsede for mange tusind kroner.

Affæren med Camilla Nørgaard skete ifølge Frederik Fetterlein selv, mens han var forlovet med Charlotte Damberg.

- Ja, jeg knaldede med Camilla, mens jeg var forlovet med Charlotte. Hun skulle skrive min bog, men så blev vi uvenner, siger Frederik Fetterlein til Her og nu.

Læs også: Snød TV2-vært for 90.000 kroner
Og det var der en grund til. Under research-arbejdet til bogen gav Camilla Nørgaard sine kontooplysninger til Fetterlein, så han kunne købe nogle flybilletter til dem begge.

Eks-tennisspilleren blev dog ved med at hæve penge på Nørgaards konto uden hendes viden, og så gik både venskabet og sengelegen i vasken.

Nu er der ikke ligefrem kærlige følelser mellem de 2 tidligere turtelduer.

- Vi lavede en aftale om, at vores mellemværende skulle indfries ved hjælp af overskuddet fra bogen, når den kom på gaden. Det er den så nu - dog ikke med Camilla som skribent. Det er dårlig timing af hende at fortælle om episoden vidt og bredt, siger Fetterlein til ugebladet.

Læs også: Har knaldet høj og lav

Sponsoreret indhold