Nyheder 13. juli 2012

Fetterlein: Inviterede SE og HØR-mand til fest

Københavns playboy fyrede den af på sin 42-års fødselsdag
Frederik viste sin chokoladebrune kulør frem på ZEN torsdag. Den tidligere tennisstjerne er for nyligt vendt hjem fra en ferie i Dubai
Frederik viste sin chokoladebrune kulør frem på ZEN torsdag. Den tidligere tennisstjerne er for nyligt vendt hjem fra en ferie i Dubai
Foto: Dan Mariegaard

Der blev fyret op under Remees natklub ZEN i København, da Frederik Fetterlein torsdag nat bragede ind på kendis-natklubben med sine venner i anledning af sin 42-års fødselsdag.

Blandt Fetterleins gæster var håndboldspilleren Hans Lindberg, der på sin polterabend for nyligt meget friskt stillede op som SE og HØR-mand.

Læs også: Kendt sportsstjerne: Ugens SE og HØR-mand

Sportsstjernen var, udover klubejer Remee, den eneste kendisven, som dukkede op, men det satte bestemt ikke en dæmper på festlighederne.

Frederik var i strålende humør efter at have varmet op derhjemme med sine venner.

Han var især glad for det tre-dage lange spa-ophold til Monaco, som han havde fået foræret af sine kammerater.

Læs også: Fetterlein: På fræk date

Af kæresten havde han fået sko og underbukser.

- Sko og underbukser manglede jeg helt vildt, så det fik jeg af min kæreste og mine forældre. Men jeg går egentlig ikke så meget op i gaver, fortalte den tømmermændsramte charmør dagen derpå.


På gyngende grund ude foran natklubben ZEN i København. Den solbrune charmør delte gavmildt ud af sin drink til SE og HØRs journalist (Foto: Dan Mariegaard)
Sponsoreret indhold