Nyheder6. november 2011

Fetterlein har knaldet høj og lav

Og der er ikke det sted, han ikke har gjort det. Se den vilde liste her
Frederik Fetterlein har fået fingrene i klemme, efter han har udgivet en bog om sine dybe hemmeligheder
Frederik Fetterlein har fået fingrene i klemme, efter han har udgivet en bog om sine dybe hemmeligheder
 Foto: Thomas Laursen

Frederik Fetterlein er snart klar med selvbiografien "Fetterlein - forført af livet". Her fortæller den tidligere tennisspiller, hvordan han selv har forført kvinder i et meget stort antal.

- Jeg har knaldet med høje kvinder, lave kvinder, rødhårede, blonde, brunetter, glatbarberede, behårede, hvide, asiater, brune. Ja, stort set alle slags kvinder, skriver Fetterlein, ifølge Ekstra Bladet, i bogen.

Læs også: Fodboldstjerne sviner Fetterlein

- I enkelte tilfælde var der mere end én kvinde på lagnet foran mig. Jeg har elsket på silke lagner. Kneppet i baggårde. Pulet på et diskoteks toilet. Gjort det på et solbeskinnet dæk på en lystyacht ud for St. Tropez. I VIP-loungen til Wimbledon tennisturneringen. I en passagerflyver på vej over Atlanterhavet. I en luksussuite i Marrakech i Marokko. På det minimale bagsæde i en Porsche cabriolet. Jeg har haft sex overalt, fortsætter dameforføreren.

Fetterlein virker dog ikke hverken stolt eller skamfuld over situationen. Det er bare sådan, det er.

Læs også: Nu afsløres narkovennerne

- Jeg har egentlig aldrig rigtig tænkt over hvor mange jeg har været sammen med, og hvorfor jeg har haft det behov. Men det er egentlig ikke selve akten og udløsningen, som jeg synes er så vanvittig fantastisk. Dertil synes jeg at sex er alt for ens uanset hvem man dyrker det med. Så var der hende der ville bindes. Og hende der ville pisses på. Og hende der ville have den bagfra. Og hende der ville have en lussing mens man gjorde det. Men i sidste ende er selve sex akten en gentagelse af det man gjorde aftenen før. Bare med en anden, lyder det fra Fetterlein.

Storcharmøren skriver også, at han ofte ville ønske, han havde et katapultsæde i sengen, så han ikke behøvede bruge mere tid med pigen efter selve akten.

Sponsoreret indhold