Festival snyder kendte for honorar

Jørgen de Mylius føler sig snydt af festivalleder Anders Sørensen

Jørgen de Mylius føler sig snydt af festivalleder Anders Sørensen

Foto: All Over

Han fyrede den ellers godt af på Ringsted Festival med sit legendariske Eldorado-show, men Jørgen de Mylius må se langt efter betalningen for sit arbejde.

Festivalleder Anders Sørensen erkender nemlig over for Dagbladet Ringsted, at der vil være både bands og leverandører, som ikke vil få den aftalte pose penge for deres ydelser i forbindelse med årets Ringsted Festival. Årsagen er et kæmpe underskud på 2,5 til 3 millioner kroner.

En af de uheldige er Melodi Grand Prix-legenden Jørgen de Mylius, som udtrykker sin store ærgrelse over for bt.dk. Han var af Anders Sørensen blevet forsikret om, at han ville få sine penge.

Føler sig snydt

- Selvfølgelig føler jeg mig snydt, lyder det fra Mylius, der har indset, at han ikke får en krone for det Eldorado DJ-show, han optrådte med på festivalen.

- Nu kan jeg se, at jeg kan skyde en hvid pil efter mit honorar.

Læs også: Jørgen de Mylius jagtet af fan

Bt.dk skriver, at cirka halvdelen af årets medvirkende bands har sørget for at få betalingen på forhånd. Men ifølge avisens oplysninger er det langt fra sikkert, at pengene af den grund er sikrede, hvis ikke de allerede er blevet udbetalt kontant.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close