Nyheder9. august 2021

Ferieblogger i koma efter tragisk ulykke i ferieparadis

ADVARSEL OM VOLDSOMT BILLEDE: Kaitlyn McCafferys liv var ren rejselykke, men efter et frygteligt styrt kæmper familien nu for at få hende hjem til behandling på et amerikansk hospital
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/58996323_1628303486980940_r.jpeg
 Foto: Gofundme

En amerikansk turist og rejseblogger er endt i koma efter en voldsom ulykke på Bali, og nu beder hendes familie internettet om hjælp med at få hende hjem.

Kaitlyn McCaffery fra Santa Clara styrtede på en elektrisk knallert, da hun den 31. juli var på vej hjem til sin lejlighed på den populære rejsedestination, skriver hendes familie på indsamlingssitet Gofundme.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- To unge mænd fandt hende alene, bevidstløs, ødelagt og blødende på en fjerntliggende vej. Uden deres hjælp var hun sikkert død, lyder det på indsamlingssiden, som Dena Gustus Cruz - en ven af Kaitlyn McCafferys forældre - står bag.

Dagen inden ulykken, skrev den rejseglade amerikaner et opslag på sin Instagram-profil, der kun gør ulykken endnu mere hjerteskærende.

For hun var tydeligvis lige der, hvor hun gerne ville være. Som blommen i et æg.

- To måneder på Bali! Elsker der, hvor jeg bor, de folk, jeg har mødt indtil videre, og den varme, varme luft. Jeg er så glad for at kunne kalde dette sted mit hjem, skrev hun 30. juli.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Traumatisk hjerneskade

Efter ulykken er Kaitlyn McCaffery blevet indlagt på et hospital i Balis hovedstad, Denpasar. Det er uvist, hvordan hun kørte galt, men sikkert er det, hun blandt andre skader har fået en traumatisk hjerneskade.

Med sådan en skade kan det ende med alt fra helbredelse til permanent nedsættelse af hendes funktioner til død.

Mens Kaitlyn McCafferys skæbne er usikker, kæmper familien for at få hende tilbage til USA.

De er taknemmelige for den hjælp, hun får hos lægerne i Denpasar, men det er familiens ønske, at hun bliver overført til et hospital i Californien, der er topspecialiseret i at behandle den slags hjerneskader.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/58996323_1628304024411236_r.jpeg
 Foto: Gofundme

Kaitlyn McCaffery er i koma, men hendes tilstand er stabil. (Foto: Gofundme)

Indsamler 250.000 dollars

Kaitlyn McCaffery, som de sidste fem år har besøgt mere end 50 lande verden over, har købt en international sygesikring, men forsikringsselskabet har ikke tænkt sig at betale for de omkostninger, der er forbundet med at flytte den unge amerikaner tættere på hendes familie og på det hospital, hvor familien ønsker, at hun skal behandles.

Familien forsøger derfor at indsamle 250.000 amerikanske dollars (cirka 1,6 millioner danske kroner) til at dække omkostninger - og de er godt på vej. I skrivende stund er der på få dage blevet doneret mere end 226.000 dollars.

I videohilsen lyder er stort tak fra Robert Stolebarger, som er gift med indsamlingsstifteren Dena Gustus Cruz. Parret var ifølge Robert Stolebarger sammen med Kaitlyn McCafferys forældre, da de fik den grufulde nyhed om datterens ulykke.

Fra Robert Stolebarger lyder et kæmpe tak for de mange donationer.

- Sammen får vi Kaitlyn hjem, siger han fortrøstningsfuldt.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold