Nyheder 5. november 2009

Fergie: Manden utro med stripper

Se den frække danser, som ”Transformers”-stjernen havde en hed affære med
Josh og Fergie blev gift i januar 2009 - hvornår kommer skilsmissen?
Josh og Fergie blev gift i januar 2009 - hvornår kommer skilsmissen?
Foto: All Over

Black Eyed Peas-sangeren må finde sig i, at hendes ægteskab med skuespilleren Josh Duhamel er kommet under lup, efter det er kommet frem, at han har dusket en fremmed kvinde.

Kvinden, en eksotisk danser og alenemor til 2, er fra Atlanta og mødte skuespilleren i begyndelsen af oktober på den stripbar, hvor hun arbejder. Hun dansede en pirrende privat dans for skuespilleren, som siden inviterede hende med hjem til sit hotelværelse. Der havde de sex indtil den lyse morgen, og efterfølgende udvekslede de telefonnumre.

Nicole Forrester, som stripperen hedder, står frem i National Enquirer og fortæller i detaljer om den heftige lagengymnastik, hun havde sammen med den gifte mand.

- Vi elskede i meget lang tid. Han ville have mig med i bad, men det havde jeg ikke lyst til. Han ville bare have sex og mere sex i 4-5 timer, fortæller den frække danser, som har taget en løgnedetektortest for at bevise affæren, som stod på over flere gange.

På trods af løgnedetektortesten og flere kilder, som bakker Nicole Forresters historie op, nægter Fergies mand, som hun kun har været gift med siden januar, alt om forholdet til Nicole Forrester.

Sponsoreret indhold