Nyheder22. september 2011

Felix Smith stopper

Endnu en af DR’s kendte profiler vil væk fra den gamle licensfinansierede TV-kanal
Af af
Endnu en af DR's profiler forlader licens-fabrikken
Endnu en af DR's profiler forlader licens-fabrikken
 Foto: All Over

Han har stået i spidsen for Melodi Grand Prix, "Talent" og utallige populære P3-programmer. Men nu er det slut.

34-årige Felix Smith siger farvel til sin arbejdsplads gennem de sidste 7 år. Den charmerende gut har nemlig scoret et nyt job hos Nordisk Film og TV.

Læs også: Felix Smith: Talentløs

- DR har været mit et og alt de sidste syv år, og jeg føler, at jeg har fået lov til at udvikle mig på både radio og TV. Det er jeg meget taknemmelig for. DR vil altid være noget særligt for mig, og jeg håber, at jeg vender tilbage til huset en dag. Men lige nu er tiden inde til forandring. Jeg ved ikke, hvad jeg skal lave på Nordisk endnu, men det bliver en anden type programmer, end man er vant til at se mig i på DR, siger Felix Smith i en pressemeddelse.

Hos DR er de triste over, at Felix smutter.

Læs også: Felix Smith: Hjemmegående far

- Felix har været en fantastisk vært og haft stor betydning for hele den modernisering, vi har forsøgt inden for underholdning på DR1. Jeg kommer til at savne ham og hans dejlige væsen. Nogle af Felix' styrker er, at han tager så afslappet på mediet. Han er god til at tale med alle mennesker, høj som lav, og så ser han dejlig ud på skærmen, forklarer DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme.

Felix Smith er kun én af mange DR-profiler, der har valgt at sige ja til at lave TV andre steder. Senest har kendte ansigter som Anders Breinholt, Huxi Bach, Adam Duvå Hall og Signe Lindqvist forladt kolossen i Ørestaden.

Sponsoreret indhold