Nyheder15. september 2012

Felix Smith: Snydt af AQUA-Lene

Den nye Voice-vært får ikke samme luksusbehandling som sin forgænger
Af af
Felix Smith må indtil videre undvære kys fra AQUA-Lene
Felix Smith må indtil videre undvære kys fra AQUA-Lene
 Foto: All over

Når "Voice - Danmarks største stemme" i aften går i luften på TV2, er det denne gang med den blonde TV-dreng Felix Smith i værtsrollen. Og han har store sko at fylde ud efter sin forgænger Morten Resen.

Allerede før premieren må Felix indse, at det kan tage tid at få kærlighed fra den smukke coach i programmet, Lene Nystrøm.

Læs også: Skubber Resen ud
I sidste sæson blev Resen altid belønnet med et kys eller et klap i måsen af AQUA-skønheden, når han fejlede i manuskriptet. Men den slags kærlig behandling bliver åbenbart ikke delt ud til alle.

- Neeej, sådan er jeg ikke blevet behandlet. Jeg synes ikke, at hun har kysset på mig endnu. Det synes jeg da er lidt tarveligt. Nej, hun har sgu ikke kysset på mig endnu, fortæller Felix Smith til seoghør.dk.

- Uh jeg ved ikke, om jeg vil kæmpe for det kys. Hun skal da være velkommen til at give mig et. Lene er jo sød, opfordrede han efterfølgende sin hotte kollega.

Du kan se Felix, Lene og resten af det stjernespækkede hold i aften klokken 20 på TV2.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e4297f83d650425fb1f8eb6d352dadbb.jpg(Lene Nystrøm kyssede ofte på den tidligere vært, Morten Resen. (Foto: Dan Mariegaard)

Sponsoreret indhold