Nyheder 16. marts 2010

Felix Smith: Hurtig til det hele

Mød en pige, forelsk dig, gør hende gravid, få et barn - for den populære TV-vært tager den slags ikke lang tid
Felix og kæresten Marie har kun kendt hinanden i 3 år, og er stadig meget forelskede
Felix og kæresten Marie har kun kendt hinanden i 3 år, og er stadig meget forelskede
Foto: All Over

TV-værten Felix Smith er ikke bange for at kvaje sig og kaster sig gerne hæmningsløst ud på dybt vand.

Melodi Grand Prix-seerne har oplevet det. Og de samme regler gælder, når det vedrører hans privatliv.

Her bor den 33-årige TV-vært sammen med kæresten Marie, som han mødte for bare 3 år siden. Hun er kok og "meget smuk", som han siger. Nu har de sønnen Theodor, hunden Marley, kolonihavehus og det hele.

- Det gik hurtigt - 8 måneder, og så var Marie gravid. Det passede bare ind begge vores liv. Det var: "Skal vi få et barn?", "Okay, det kan vi godt." Så gik der en uge fra Marie sagde: "Nu gider jeg ikke være på p-piller mere." Så sagde jeg: "Nå, okay". Så kom hun kort tid efter og sagde, at hun var gravid. Og så fik vi et barn, fortæller Felix i det nye nummer af Alt for damerne.

Han synes selv, at han er et stærkt rastløst menneske, og at det gør, at han fungerer så godt på og i sit arbejde. Men den rastløshed styres som yin og yang af den ro, han har derhjemme, selv om det går stærkt.

- Stabiliteten derhjemme står i stærk kontrast til den manglende stabilitet i mit arbejdsliv - og det er meget vigtigt, for at det harmonerer, siger han, og understreger samtidig, at det er livet derhjemme, han prioriterer højest.

- Hvornår livet er godt? Om eftermiddagen, når jeg lige er kommet hjem fra arbejde. Når min familie er der, og aftenrytmen starter med leg, mad og hund. Det er mit daglige lyspunkt, siger Felix Smith.
Sponsoreret indhold