Nyheder23. juli 2008

Felix Smith: Får en dreng

DR-værten på ”Talent 08” får en dreng midt under konkurrencen og håber, at hans tidsplan og Maries termin holder
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/felixsmithfaardreng-jpg.jpg

Sidst i august bliver DR-værten Felix Smith far. - Vi skal have en dreng, og jeg tænker på det hele tiden, men vi er ikke begyndt at indrette værelse eller noget endnu. I starten har han bare brug for sin mor og hendes bryster, og så passer moderen barnet, og så passer faderen moderen. Der er nok ikke så meget andet, jeg kan gøre i den første tid, siger Felix.

I øjeblikket bor parret hos familie og venner, mens Felix' kolonihave er under ombygning. Om en måned flytter de ind i huset og nyder resten af sommeren.

- Vi tager det meget roligt, erklærer han.

Hvad han også forsøger at tage roligt, er det faktum, at Marie nedkommer, mens DR's store satsning, "Talent 08" kører over skærmen - med Felix ved roret som vært.

- Derfor skal baby også komme til tiden! De første seks udsendelser er castings rundt om i landet, som vi er ved at optage nu. Når de programmer bliver vist på TV, skulle baby meget gerne blive født, og så kan jeg tage to-tre ugers barsel, indtil livekonkurrencen går i luften.

Det hele er planlagt ned til hver time - og planen må ikke skride, for så er der nok nogle produktionsfolk, som går ned med stress, siger den kommende forventningsfulde far.

Sponsoreret indhold