Nyheder17. oktober 2015

Martin fra ”X Factor” er tilbage: - Fedt at komme frem igen

Otte år efter at han sang sig ind i alle danskers hjerter, er Martin tilbage. Den tidligere ”X Factor”-vinder har udgivet en ny single, som han optrådte med fredag aften til P3 Guld
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-425905_0.jpg
 All OVer

Han vandt alles hjerter, da han i 2008 charmede sig igennem ”X Factor”. Siden har vi dog ikke hørt meget til Martin Hoberg Hedegaard. Lige indtil nu hvert fald.

For nu har den i dag 22-årige musiker udgivet en single, som han optrådte med til P3 Guld, der løb af stablen fredag aften i København.

- Der er gået knap otte år, og i den tid har jeg jo udviklet mig både musikalsk og personligt. Nu bliver det fedt at komme frem igen, for det er med mit helt eget projekt, siger Martin Hoberg Hedegaard i et interview med Ritzau.

Han optrådte fredag aften under kunstnernavnet SAVEUS, og han sang altså sin nye single – ”Levitate Me” – som han selv har skrevet og produceret.

- Nummeret giver et meget godt billede af, hvad det er for et univers, jeg bevæger mig i musikalsk. Det er meget eksperimenterende og bevæger sig i flere genrer. Jeg har altid haft et stort hjerte for hård elektronisk musik og alternativ rock, samtidig med, at jeg godt kan lide de stærke omkvæd, der er i popmusik, siger Martin Hoberg Hedegaard til Ritzau.

Du kan høre singlen her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold