Nyheder5. marts 2015

- Fedt at hjælpe andre

Frederik Fetterlein samler penge ind
Af af
– Det kommer til at blive godt. Jeg tror, det bliver en god aften, siger Frederik Fetterlein, der står bag en gallafest den 14. marts til fordel for Familier med kræftramte børn.
– Det kommer til at blive godt. Jeg tror, det bliver en god aften, siger Frederik Fetterlein, der står bag en gallafest den 14. marts til fordel for Familier med kræftramte børn.
 Foto: Thomas Laursen- Det er en sjov udfordring, og jeg går meget op i at få samlet så mange penge ind som muligt.

Sådan siger Frederik Fetterlein, der er en af de seks, som har sagt ja til SE og HØR-udfordringen om at få 10.000 kr. til at yngle til fordel for Familier med kræftramte børn.

Og den 44-årige tidligere tennisspiller ligger da heller ikke på den lade side.

Han afholder blandt andet en gallafest og arrangerer fodboldrejse til London for at støtte Familier med kræftramte børn.

Det største arrangement bliver lørdag den 14. marts i Sky Loungen på STAY i København. Her kan 90 gæster være med, og de betaler hver 1500 kr. for en god middag og underholdning, fortæller Frederik.

- Jeg håber, vi kan samle op mod 250.000 kr. ind på den aften, siger Frederik.

Læs meget mere om Frederik Fetterleins indsamling i denne uges udgave af SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Jacob Risgaard står bag stor charity dinner i Frederikshavn

Frederik Fetterlein fortæller, hvordan han har tænkt sig at slå konkurrenterne:Sophie Løhde: - Kræft er en frygtelig sygdom - især når den rammer helt uskyldige børn:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeDen tidligere professionelle cykelrytter, Brian Holm, har selv haft kræft:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeMai Manniche: - Vi skal indsamle en kæmpe bunke penge til Familier med kræftramte børn:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeKunstner Per Hillo glæder sig til udfordringen og håber at slå konkurrenterne:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeJacob Risgaard er selfmade millionær og ved, hvordan man får penge til at yngle:SE og HØRs chefredaktør, Niels Pinborg, er meget glad for, at kendisserne har taget udfordringen op:

Sponsoreret indhold