Nyheder6. januar 2017

FCK-stjerne var på frierfødder lillejuleaften

Lillejuleaften gik fodboldlandsholdsspilleren Nicolai Jørgensen gik på knæ og friede til sin kæreste, og til sommer bliver der bryllup.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_80.jpg
 Foto: POLFOTO

Det er ikke kun på fodboldbanen, at Nicolai Jørgensen kan finde ud af at score.

På privatfronten har den 25-årige Feyenoord-spiller og tidligere FCK-stjerne gaflet den blonde herningenser Theresa Kofoed, som han friede til den 23. december.

Fodboldspilleren har på sin Facebook-profil delt et billede af kæresten, der viser forlovelsesringen frem.

– Hun sagde ja. Stolt over at kunne kalde dig min fremtidige kone, elsker dig for evigt, baby, skriver Nicolai Jørgensen. Se hans opslag herunder:

Theresa Kofoed har også delt sin glæde over at være ringforlovet med den 25-årige tidligere FCK-angriber på de sociale medier. På sin Instagram-profil har hun delt et billede af fodboldspilleren og skriver, at hun har sagt ja til at tilbringe resten af sit liv med ”den mest fantastiske mand”, hun kender.

– Jeg kan ikke vente til, at jeg til sommer skal gifte mig med min bedste ven, lyder det forventningsfuldt om sommerbrylluppet, skriver den smukke blondine. Se hendes opslag herunder:

Theresa Kofoed har en fortid som cheerleader for fodboldklubben F.C. København og har ifølge Herning Folkeblad danset i videoer for blandt andre Morten Breum og Clemens.

Sidenhen har hun arbejdet som eventkoordinator i Parken og for FCK, hvor Nicolai Jørgensen også har en fortid.

Theresa Kofoed og Nicolai Jørgensen har netop holdt nytår sammen i Dubai, hvor de har kunnet fejre kærligheden og deres nye status som forlovede.

Sponsoreret indhold