Nyheder15. februar 2019

FBI åbner sag mod kendt musiker

Ryan Adams beskyldes for at have presset kvinder til sex imod at hjælpe dem deres karriere. F.B.I. kigger på en sag, hvor han har skrevet med en mindreårig. Ryan Adams erklærer sig uskyldig i anklagerne.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega54425_001.jpg
 Foto: MEGA

Den kendte sing-songwriter Ryan Adams, der har spillet på Roskilde Festival, bliver anklaget af flere kvinder for at have presset dem til sex.

Samtidig har F.B.I. åbnet en sag mod Ryan Adams, fordi han har skrevet flere tusinde beskeder til en mindreårig fan og sendt nøgenbilleder til hende.

Det skriver New York times.

Den 44-årige sanger begyndte at sende beskeder til den mindreårige fan, da hun var 14 år. De forsatte med at sende beskeder frem til hun var 16 år.

Ifølge New York Times, der har fået adgang til de mange beskeder, optrådte Ryan Adams nogle gange nøgen, når han ringede til den unge pige.

Gennem sin advokat, Andrew B. Brettler, benægter Ryan Adams alle anklager.

- Han benægter, at han nogensinde har taget del i upassende seksuelle samtaler med personer, som han vidste var mindreårige, udtaler advokaten til New York Times.

I den to-årige periode har, hvor Ryan Adams og den unge pige har skrevet sammen, har de aldrig mødtes.

Ryan Adams skriver på Twitter, at han ikke er en perfekt mand, og han har begået mange fejl i sit liv. Han vil gerne undskylde over alle, som han har gjort ondt.

Eks-konen anklager ham

Ryan Adams blev i 2009 gift med sangerinden Mandy Moore.

I 2015 søgte hun om skilsmisse fra sangeren, der har kæmpet med et alkohol og stofmisbrug. De blev skilt året efter.

I et interview med New York Times fortæller Mandy Moore, at hun følte psykisk misbrugt at Ryan Adams. Han skulle angiveligt have været skyld i, at hendes karriere gik i stå.

Ifølge sangerinden har han igennem ægteskabet fået hende til at føle sig mindre værd.

- Han sagde altid til mig: Du er ikke en rigtig musiker, fordi du ikke kan spiller på et instrument, siger hun til New York Times.

Ryan Adams har valgt at udskyde sit kommende album, 'Big Colors', der skulle være udgivet 19. april.

Sponsoreret indhold