Nyheder17. marts 2017

Farvel Samanta

Her til aften måtte vi sige farvel til Samanta Gomez
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wen_2908.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det var ikke verdenshittene, der stjal opmærksomheden i aftenens "X Factor"-show.

Det var tilgengæld Morten, der gik fuldstændig i stå, da det var hans tur til at synge.

- Jeg tror det er første gang nogensinde, at der er lavet en omstart på den måde der. Det er fandeme godt Morten, sagde Blachman, da Morten endelig havde fået sunget sin sang.

Hans kortvarige nedbrud betød dog ikke, at vi skulle sige farvel til Morten her til aften. Han gik nemlig direkte videre til semifinalen i næste uge. Det samme gjorde Chili og Mia.

Dermed stod Samanta Gomez og VKation i farezonen. Begge havde selvfølgelig fået gode ord med på vejen fra deres respektive dommere.

- Jeg fik hjertebanken. Jeg ved hvor meget I har rykket jer. Det er det bedste, I har præsteret, sagde Mette Lindberg, da VKation havde været på scenen første gang med sangen "I feel it coming".

- Du har brudt igennem så mange ting. Jeg ved vi er oppe imod nogle kæmpe sangerinder. Du gør det så spændende og giver det en nerve, sagde Remee, da Samanta havde været på scenen første gang i aften.

De to dommeres lovprisende ord var dog ikke nok til, at de to kunstnere ikke skulle i farezonen.

Her sang Samantha "Crazy" af Aerosmith og VKation sang "Overleve" af Ukendt Kunstner.

Da både Samanta og VKation havde sunget deres "Save me"-sang, var det tid til, at dommerne skulle bestemme, hvem der skulle hjem.

Remee valgte at holde på sin egen deltager, Samanta, og stemte VKation ud.

Mens Mette selvfølgelig valgte at holde på sine deltagere, VKation. Dermed var det endnu en gang op til Blachman at bestemme, hvem der skulle forlade konkurrencen.

Det var en svær beslutning for Blachman, der dog i sidste ende besluttede, at smide Samanta Gomez hjem.

- Det har været vanvittigt fedt, men det er gået alt for stærkt, desværre, sluttede Samanta af, da hun takkede for sin tid i underholdningsprogrammet.

Sponsoreret indhold