Nyheder9. november 2015

Michael Falchs datter var misbruger: Far reddede mig

25-årige Mathilde Falch kæmpede med hårde stoffer og dæmoner, men kæresten og hendes far gav hende livslysten tilbage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fe-900839.jpg
 All Over Press

Hun har haft de mørkeste dæmoner helt tæt på sig til trods for sin unge alder.

Bare 25-årige Mathilde Falch har kæmpet med anoreksi, kokain, alkohol og cutting (at skære i sig selv, red.), men den seje kvinde har kæmpet sig tilbage til livet.

– Der er nok mange, der kender det der med at være så langt nede, at det fandeme er svært at kigge op og få livslysten igen. Men det fik jeg, fortæller hun i et interview med ugebladet Femina.

Mathilde var for nogle år siden indlagt med sygdommen anoreksi, der var ved at tage livet af hende.

Men hun fandt sin egen stærke kerne og overvandt spiseforstyrrelsen, fortæller hun i damebladet.

https://imgix.seoghoer.dk/falch_aop.jpg
 All Over Press

I dag smiler Mathilde igen – stofferne og spiseforstyrrelsen er væk, og hun har netop udgivet albummet ”Alle taler” (Foto: All Over Press)

Herefter begyndte hun dog et misbrug af kokain, og i kampen for at blive stoffri spillede Mathildes mor og far en vigtig rolle.

[node:aller-related-content]

– Mine forældre fortalte mig bagefter, at de engang halvt i sjov havde aftalt, at hvis nogen af deres børn begyndte at tage stoffer, ville de låse os fast til varmeapparatet med håndjern, indtil vi var clean igen. Og det var nærmest det, de gjorde. I halvanden måned var jeg inde på et værelse, hvor jeg fik mad og drikke og kun måtte være der. Det var en kæmpehjælp, for jeg havde brug for den måde at håndtere det på, fortæller hun ærligt.

I dag har Mathilde fart på karrieren. Hun har lige udgivet sit tredje album ”Alle taler”, som netop handler om at finde sin vej i livet, og så er hun lykkeligt gift med komikeren Jesper Juhl.

– Jesper var bare så sej. Han var ikke bange for mig. Jeg kunne være ærlig om det hele, uden at han løb sin vej. Jesper og jeg kan noget helt særligt sammen, og for mig har det været som at komme hjem, siger Mathilde Falch.

https://imgix.seoghoer.dk/mathilde_falch_bryllup_mogens_laier.jpg
 Mogens Laier

I foråret 2012 blev Mathilde gift med komikeren Jesper Juhl, 35 (Foto: Mogens Laier)

Sponsoreret indhold