Nyheder8. juni 2009

”Fangerne på fortet”: Tilbage på skærmen

Det populære program bliver genoplivet, så snart rejser berømthederne atter til Fort Boyard
Thomas Mygind var i sin tid vært på første omgang af "Fangerne på fortet"
Thomas Mygind var i sin tid vært på første omgang af "Fangerne på fortet"
 Foto: Winnifred Eriksen

De kendte er klar til at tage udfordringen op og stå ansigt til ansigt med tigrene, slangerne og alle de andre væmmelige og hårde dyster, der finder sted på Ford Boyard.

TV3 har besluttet sig for, at producere nye afsnit af det populære program, og de danske berømtheder står i kø for at få lov til at tage livtag med det gamle fængsel. De nye afsnit bliver vist alleredet til efteråret.

Det er 9 år siden, at de sidste afsnit af "Fangerne på fortet" blev vist med Thomas Mygind som vært, men hvem der skal styre slagets gang i de nye afsnit, er ikke til at lokke ud af TV-stationen.

- Vi har i flere år haft ambitioner om at genoptage succesen, men først nu føler vi, tiden er moden og ideen rigtig! Vi tror, danskerne vil elske at se "Fangerne på fortet" i en ny udgave - og alene det, at der på Facebook i dag er cirka 17 fællesskaber med samlet over 16.000 medlemmer, der vil have det gamle program tilbage, viser os, at tiden er ved at være moden. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at "Fangerne på fortet" er det program, vi får flest seerønsker om, siger Morten Mogensen, programdirektør på TV3.

Der skal findes 50 kendisser til at medvirke i programmet, og tre af dem er Susan K, Signe Lindkvist og Sidney Lee. I 1990'erne hvor showet kørte, fulgte 800.000 seere med.

Sponsoreret indhold