Nyheder7. januar 2016

Karina Frimodt opereret: Fandt knude i brystet

Under Knæk Cancer-ugen fandt ’Vild med dans’-stjernen Karina Frimodt en knude i brystet, som hun efterfølgende har fået bortopereret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-57450.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Julen bragte ikke kun glæde og gaver for 37-årige Karina Frimodt.

Den kønne ’Vild med dans’-stjerne fik nemlig konstateret et forstadie til kræft i en knude, som hun tidligere på efteråret havde fundet i sit bryst.

Det fortæller hun til BILLED-BLADET.

Karina Frimodt opdagede selv knuden i efteråret, da hun medvirkede i ’Vild med dans’, hvor hun dansede med partneren John ’Faxe’ Jensen. Helt præcist opdagede Karina Frimodt knuden i sit bryst under Knæk Cancer-ugen på TV 2 i oktober 2015.

- Jeg tænkte, at det sikkert bare var en cyste, og at jeg ville få det tjekket, når jeg røg ud af programmet. Men jeg kunne ikke lade være med at blive lidt bange, når det lige præcis var den uge, jeg opdagede knuden i, fortæller Karina Frimodt til BILLED-BLADET og tilføjer, at hun kort før jul fik besked.

- Jeg må indrømme, at jeg lige inden undersøgelsen havde en dårlig fornemmelse. Den 17. december fik jeg konstateret, at det var forstadie til kræft, og at knuden skulle opereres ud, siger Karina Frimodt, der kom under kniven den 30. december, hvor hun fik fjernet knuden og to lymfeknuder.

Nu venter hun så på at få besked på, om der er noget i lymfeknuderne.

- Det har været en ordentlig omgang midt i julen og nytåret. Heldigvis har jeg mange søde venner og en dejlig familie, som har været der for mig, og det hjælper at få chokket lidt ud af kroppen, siger BILLED-BLADET.

Sponsoreret indhold