Nyheder20. juli 2014

Familien er med på optagelse i Canada

Rasmus Botoft indspiller ny Min søsters børn-film i Nordamerika
Rasmus Botoft kombinerer arbejde og familieliv i Canada
Rasmus Botoft kombinerer arbejde og familieliv i Canada
 Foto: Dan Mariegaard



Hun beretter ublu om analsex for sagesløse buspassagerer, mens han står i lydstudiet og "kører den ind med penis".

Lærke Winther fra satireserien "Normalerweize" og Rasmus Botoft fra "Rytteriet" er glade for at kunne trække på hinandens komiske erfaringer, når de lige nu indspiller familiefilmen "Min Søsters Børn og Guldgraverne" i Canada.

- Det er helt vildt skønt, at vi begge to har den baggrund, for så kan vi ligesom mødes der. Vi har det ret sjovt med mange af de scener, vi laver, siger Lærke Winther.

I den kommende familiefilm indtager hun rollen som den kærlighedssyge og snobbede nabo fru Flindt.

For Rasmus Botoft, som spiller rollen som onkel Erik, var det afgørende for hans beslutning om at medvirke i filmen, at han netop skulle spille sammen med Lærke Winther.

- Vi kender hinanden rigtig godt både som kolleger og venner, siger Rasmus Botoft.

Både han og Lærke Winther har valgt at kombinere arbejde og fornøjelse ved også at tage familien med til Nordamerika.

- Vores børn kommer rigtig godt ud af det med hinanden, og det betyder jo også noget, når man skal tilbringe seks uger sammen i et fremmed land, siger han.

Det er fjerde generation af skuespillere, der er castet til "Min Søsters Børn og Guldgraverne", som er den tiende i rækken af de populære familiefilm.

LÆS OGSÅ: Lærke Winther skred fra sin fantastiske mand
LÆS OGSÅ: Lærke Winther: Ny hemmelig mand


For Rasmus Botoft betyder det, at han i rollen som onkel Erik skal følge i fodsporene på både Peter Mygind og Peter Gantzler samt den nu afdøde Axel Strøbye, der indspillede de allerførste film tilbage i 1960'erne.

- Jeg har tænkt meget over, hvordan 'min onkel' skulle være i forhold til de andre. Jeg har set på, hvor det, de andre laver, fungerer bedst, og så har jeg udviklet min egen figur derfra, siger Rasmus Botoft og fortsætter:

- Jeg har altid været stor fan af Axel Strøbye. Han var intet mindre end et komisk geni, siger han.

Lærke Winther og Rasmus Botoft har - sammen med filmens fem børneroller - skrevet kontrakt til i alt tre nye "Min Søsters Børn"-film.

Den første i rækken, "Min Søsters Børn og Guldgraverne", kom allerede i manuskriptfasen under kærlig behandling af de to professionelle komikere. De har blandt andet været med til at justere på nogle af replikkerne for at få dem til at lyde endnu sjovere.

- Niels (instruktør Niels Nørløv, red.) er helt åben, han tager det bare som en gave. Så han er rigtig god at lege med på den måde. Vi får virkelig lov at fyre den af og give den gas i nogle store roller i en kæmpe komediefilm, fortæller Lærke Winther begejstret.

- Det er bestemt ikke noget, vi gør halvt. Lærke og jeg har taget hinanden i hånden og sagt: Nu går vi "all in" på det her, og så laver vi bare nogle pissegode film, supplerer Rasmus Botoft.

"Min Søsters Børn og Guldgraverne", der desuden har blandt andre Lone Hertz og Zlatko Buric på rollelisten, får premiere til vinterferien 2015.

LÆS OGSÅ: Rasmus Botofts kone Lisbeth Wulf er uegnet til parforhold

LÆS OGSÅ: Rasmus Botoft dropper det kongelige

Sponsoreret indhold