Nyheder 13. februar 2015

Familieforøgelse for Christiane og L.O.C.

Der er glade dage hjemme hos Christiane Schaumburg-Müller O'Connor og hendes mand, Liam O'Connor.
Kendisparret nåede ikke at få et mange dage med deres hvalp
Kendisparret nåede ikke at få et mange dage med deres hvalp
Foto: All Over
Parret er gået fra at være to til tre, afslører den 33-årige multikendis på sin livsstilshjemmeside chrichri.dk

- Der er kommet et nyt medlem til S-M O'Connor klanen, og det er lille Ugly, skriver Christiane om den lille engelske bulldog, der kom som en kæmpe overraskelse:

- Liam tog til Aarhus for at se sin familie og vupti - manden kom hjem med en hund, skriver hun om sin 35-årige rappermand.

LÆS OGSÅ: Christiane spiser fra skraldespanden

Tv-værtinden har ellers indtil nu ikke været et dyremenneske - især på grund af et barndomsminde om en bidende hund, fortæller hun.

- Jeg er nok også generelt lidt bange for mange dyr og er ikke hende, der farer hen og siger "nååå, hvor er den sød!," skriver fru O'Connor og fortæller, at hun i kærlighedens navn er blevet åben over for hunde.

LÆS OGSÅ: Christiane: Jeg kan ikke gå i høje hæle

- Jeg har giftet mig med en mand, der elsker hunde. Da vi mødte hinanden, havde han faktisk i noget tid en Stafford et-eller-andet, og det var en stor kamel at sluge, men den var dog rigtig sød (på afstand), skriver hun.

- Jeg har ofte sagt til Liam, at jeg syntes, han burde overveje at få en hund igen, fordi jeg så, hvor glad det gjorde ham. Men han skulle ikke have en hund - hvis der skulle en hund ind i vores hjem, skulle det være vores, skriver hun og erklærer, at hun nu fuldstændig har tabt sit hjerte til lille Ugly.

LÆS OGSÅ: Sød video: Er dette verdens sødeste lufthavnshund

- Han er det sødeste, jeg har set. Jeg er ret overrasket over mig selv faktisk. Jeg har hele tiden tænkt, men ikke sagt det højt, at det nok ville være lidt svært for mig at knytte mig ordentligt til en hund. Men seriøst, jeg holder så meget af det lille kræ, også selvom jeg hver morgen bliver mødt af to gange hundelort og en gang tis, lyder det fra hende.

Se hele indlægget om lille Ugly her:

Sponsoreret indhold