Nyheder10. marts 2023(opd. 10. marts 2023)

Fældet af sine løgne: Nu tager spindoktoren Kresten Schultz-Jørgensen en lang orlov

Den kontroversielle spindoktor tager orlov efter en ugelang tur i medie-karrusellen
Kresten Schultz-Jørgensen har tidligere været chefredaktør for hele tre medier.
Kresten Schultz-Jørgensen har tidligere været chefredaktør for hele tre medier.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Sådan narrede han sig ud af spritsag

Kresten Schultz-Jørgensen, der i den seneste tid har været i gevaldigt modvind efter hans spritkørsel, tager nu orlov fra sit profileret arbejde i Schultz & Goll - en virksomhed, han selv har stiftet.

Det oplyser en af partnerne i virksomheden, Louise Helstrup Guldager, fredag på sin Facebook. Det sker, efter Kresten Schultz-Jørgensen ad flere omgange vildledte både SE og HØR og Ekstra Bladet i spritsagen, som han onsdag fik sin dom for.

- Der har i denne uge været fokus på, at vores kollega og firmastifter Kresten Schultz-Jørgensen er blevet frakendt kørekortet for at køre med for høj hastighed med en alkoholpromille på 1,31.

- Siden har mediehåndteringen af sagen fået berettiget omtale – fordi der er skabt tvivl om forklaringen, og der er blevet brudt aftaler, som er blevet indgået med en journalist og internt i virksomheden.

- Det er vores klare holdning, at man skal holde aftaler man indgår – med journalister og alle andre. Og oplysninger der lægges frem, skal naturligvis være korrekte.

Den udmelding er partner Peter Goll - der blev berygtet for sit kommunikationsarbejde i Falck - enig i. Han deler nemlig nøjagtigt det samme opslag på sin Facebook-profil.

Kresten Schultz-Jørgensen gik for kort tid siden selv på Facebook og beklagede hele forløbet dybt.

- Jeg har brudt en klar aftale med en journalist – og dermed også med kollegerne i min virksomhed om, hvordan denne sag skulle håndteres.

- Jeg har for sent involveret mine nærmeste og kolleger i sagen – og det gør, at den ikke er håndteret, som den burde. Jeg har ikke på tilstrækkeligvis korrekt lagt sagens detaljer frem.

- Det vil jeg klart undskylde over for alle parter og har derudover ikke yderligere kommentarer.

Sponsoreret indhold