Nyheder23. juni 2021

Fårup Sommerland bygger Danmarks største og vildeste rutsjebane

Hvis du er fan af vilde rutsjebaner, så lader det til, at du allerede nu skal skrive en tur i Fårup Sommerland i kalenderen til påske 2022
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190715-134545-6-1920x1277we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Med en højde på 40 meter og en længde på intet mindre end 905 meter bliver forlystelsen ”Fønix” både den højeste og længste loop-rutsjebane i Danmark, og den kommer til at stå klar i Fårup Sommerland til påske næste år.

Det oplyser parken i en pressemeddelelse.

Udover den vilde størrelse på rutsjebanen, så kan sommerlandet også prale af at have den hurtigste forlystelse, da der på turen opnås en topfart på 95 kilometer i timen og bliver dermed ”den hurtigste fugl i alle danske skove”, som sommerlandet selv beskriver det.

Undervejs på turen vil man som passager opleve 14 forskellige elementer som blandt andet drop, loops og twists.

- Det er en forløsning endelig at kunne afsløre denne store nyhed i Fårup Sommerland, og vi er utroligt stolte over, at vi kan opføre en forlystelse af den kaliber, lyder det blandt andet fra direktøren, Niels Jørgen Jensen i pressemeddelelsen.

På sommerlandets egen hjemmeside har de sammenlignet den nye investering med deres velkendte rutsjebane ”Orkanen”, og det er ganske tydeligt, at den bliver barnemad, hvis man begiver sig ud i at prøve den nye investering.

Forlystelsen vil kunne rumme 900 gæster i timen, og der vil være to vogne på banen hele tiden.

”Fønix” er planlagt til at være klar og åben i påsken 2022.

Prøv allerede nu en virtuel tur med den vilde rutsjebane i videoen herunder:

Sponsoreret indhold