Får opfyldt sin drøm: Jesper indsamlede 300.000 kroner

Ib Grønbech havde doneret en koncert til Jesper, der skulle sikre et træf for progeria-ramte børn.

Ib Grønbech havde doneret en koncert til Jesper, der skulle sikre et træf for progeria-ramte børn.

Foto: Rene Schütze



Jesper Sørensen fra Poulstrup erobrede danskernes hjerter, da han for år tilbage fortalte om sit liv med sygdommen progeria i en række dokumentarprogrammer på TV2. Han er én af de eneste i Danmark, der lider af sygdommen, som betyder, at han ældes langt hurtigere end sine jævnaldrene.

Derfor betyder det meget for 16-årige Jesper, at han kan mødes med 25 progeriabørn fra Europa. Og efter en vellykket koncert med Ib Grønbech i Brønderslev i Nordjylland søndag aften er det lykkedes for Jesper at samle imponerende 300.000 kroner ind, som gør det muligt at invitere hans venner til træf i Danmark.

LÆS OGSÅ: Ib Grønbech er tilbage efter sygdom

Koncerten var en støttekoncert, hvor Ib Grønbech donerede alle entreindtægter til at opfylde Jespers drøm. Inden koncerten var der ifølge nordjyske.dk indsamlet 272.000 kr, og med en check på 41.460 kroner er det en realitet, at Jesper til sommer får besøg af 25 andre progeria-ramte og deres familier.



En glad Jesper modtog søndag aften de resterende penge fra Ib Grønbech, der gør det muligt, at invitere 25 progeriabørn og deres familier til Danmark. (Foto: René Schutze)

- Jeg er bare så glad. Det bliver bare skønt at møde nogle som mig, siger han, sagde Jesper til nordjyske.dk efter koncerten.

Se videoen med Ib og Jesper på scenen herunder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close