Nyheder25. februar 2014

Får Michael Laudrup nyt job i rigmandsklub?

Klub med kæmpe budget viser nu interesse for Laudrup
Michael Laudrup behøver måske ikke flytte fra Storbritanien for at få nyt job
Michael Laudrup behøver måske ikke flytte fra Storbritanien for at få nyt job
 Foto: All Over



For små tre uger siden blev Michael Laudrup fyret som manager for Premier League klubben Swansea, efter at holdet igennem længere tid ikke viste de ønskede resultater.

Den pludselige afsked med den britiske klub har fået både danske og internationale medier til at spekulere i, om Michael Laudrup simpelthen er for vanskelig at arbejde sammen med.

Og i den forbindelse har det ubesvarede spørgsmål naturligvis været "Er Laudrups internationale karriere slut?"

Det spørgsmål kan måske snart besvares med et højt og rungende "NEJ!" For allerede nu viser en ny klub interesse for den danske fodboldhelt.

Den engelske Championship-klub (den anden bedste række, red.) Queens Park Rangers står muligvis til at fyre deres nuværende manager og som afløser for han, skulle de være lune på Laudrup. Det skriver The Times ifølge Ekstra Bladet.

Læs alt om Michael Laudrups fyring her

Klubben nød sidste sæson æren af at betræde Premier League-græs, men måtte hurtigt rykke ned igen, da de angiveligt var bedre til at bruge penge end at spille bold.

QPR ejes af en malaysisk forretningsmand, og hans og klubbens eneste ambition er at rykke op igen. Noget, der lige nu slet ikke er sikkert, skriver formiddagsavisen Ekstra Bladet.

Om deres nuværende manager bliver fyret, og om Michael Laudrup overhovedet vil takke ja til et tilbud, kan kun tiden vise. Men sikkert er det, at bliver han hentet til QPR, får han et kæmpe budget at lege med.

Rasmine Laudrup: Vi er ikke helt normale

Sponsoreret indhold