Nyheder16. marts 2009

Få ”Die Hard 4.0” gratis

Se her, hvordan du får fingre i den hæsblæsende actionfilm med Bruce Willis i hovedrollen
Af af
Glæd dig til Bruce Willis, der er tilbage som hårdkogte John McClane i kamp mod snedige hackere
Glæd dig til Bruce Willis, der er tilbage som hårdkogte John McClane i kamp mod snedige hackere

John McClane er tilbage - denne gang tager han kampen op mod internationale computerterrorister i "Die Hard 4.0".

Det eneste, du skal gøre, er at købe ugens SE og HØR, så får du filmen ganske gratis.

Filmens handling:
På den ameikanske uafhængighedsdag d. 4. juli begynder et omfattende og destruktivt computernedbrud på nationalt niveau, og det truer med at destruere hele landets infrastruktur. Indenrigsministeriet beslutter sig for at afhøre alle kendte hackere, men til deres stigende frygt finder de blot en masse lig.

McClane bliver bedt om at tage hackeren Matt Ferrell ind til afhøring, men mens han er ved at hente ham, angribes lejligheden af en gruppe profesionelle terrorister, der også vil slå Ferrell ihjel. Det bliver starten på en hæsblæsende række konfrontationer mellem McClane og de skjulte kræfter, der sætter alt ind på at smadre hele USA's digitale infrastruktur.

Men da han kommer for tæt på bagmanden, kidnapper terroristerne McClanes teenagedatter, Lucy, og truer med at dræbe hende; men de er bare ikke klar over, at man ikke ustraffet generer McClanes familie. For så bliver det personligt, og så kan alting ske ..!

Du kan allerede nu varme op til "Die Hard 4.0" ved at købe 1,2 og 3'eren i Shoppen.Dvd'en "Die Hard 4.0" fås så længe lager haves ved henvendelse til Aller Press A/S, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby.

Sponsoreret indhold