Nyheder27. marts 2009

Eva Ravnbøl: Vil gerne være forelsket

Den 43-årige vært på ”Min italienske drøm” er vild med støvlelandet og deres mandlige indbyggere
Eva Ravnsbøl er vært på TV2-programmet "Min italienske drøm"
Eva Ravnsbøl er vært på TV2-programmet "Min italienske drøm"
 Foto: Niels S. Andersen

Den blonde TV-vært har boet 20 år i Italien og har på stående fod ingen planer om at flytte tilbage til Danmark.
Så skulle det da lige være, hvis hun går hen og forelsker sig i en dansk mand under et besøg i moderlandet.

- Jeg vil nok ikke have noget imod at flytte tilbage til Danmark, hvis der er en god grund til det, for jeg har aldrig været rykket helt op med rode, fortæller Eva Ravnbøl fra DR's "Min italienske drøm".

Forelsket i den gode mad, klimaet og italienerne

Selv om hun har et ben i hver lejr og til tider savner sit hjemland, foretrækker hun at leve i Italien. Hun har nemlig forelsket sig i det sydlandske klima, den gode mad og italienernes udadvendte personlighed. Og så har hun to børn, Camillo på 13 og Sofia på ti, som er mere italienere end danskere - selv om de har lært at tale dansk.

Efter sin studentereksamen rejste Eva til Rom for at realisere sin italienske drøm. Det smukke skandinaviske udseende skaffede hende hurtigt arbejde som model og statist i diverse film, og hun fik en italiensk kæreste.
- Vi var sammen i syv år - lige indtil en anden flot, italiensk fyr trådte ind ad døren, afslører en smilende Eva Ravnbøl.

Kærligheden ned ad bakke

Den italienske vinhandler Paolo slog benene væk under Eva, og de blev lynhurtigt forelskede, så hun droppede sin daværende kæreste for at starte forfra med sin nye flamme.

Der gik ikke lang tid, før kærligheden bar frugt, og Eva blev gravid med sønnen Camillo. Et par år senere fik de Sofia, men så begyndte kærlighedseventyret desværre at gå ned ad bakke. Paolo prioriterede nemlig sit arbejde som vinhandler og grossist højere end kæresten og børnene, og til sidst blev det for meget for Eva.

- Det var en meget langvarig proces, da vi gik fra hinanden. Vi var egentlig ikke trætte af hinanden, men vi kunne bare ikke leve sammen mere, fordi Paolo aldrig var hjemme, fortæller en ærlig Eva Ravnbøl, som nu har været alenemor i tre år.
- Jeg har aldrig haft en idealmand, som jeg leder efter. Jeg plejer bare at forelske mig hovedkulds i en fyr. Men denne gang vil jeg tænke mig lidt bedre om og være mindre impulsiv, fastslår Eva Ravnbøl.

Følg i øvrigt Mette og Michael fra "Min italenske drøm" blogge på Mad & Bolig

Sponsoreret indhold