Espersen angriber DR-kommentatorer: - Pinligt!

Henrik Liniger og Peter Falktoft

Henrik Liniger og Peter Falktoft

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

DR havde placeret Henrik Liniger og Perter Falktoft ved mikrofonerne til OL-åbningsceremonien natten til lørdag. De to kommentatorer gjorde det så elendigt, at de ligeså godt kunne have overladt opgaven til drenge fra 4. klasse. Så skarp er kritikken fra Dansk Folkepartis Søren Espersen.

Hans kritik startede på Twitter:

 

- Jeg synes ikke, man skal acceptere, at der sidder nogen, som ikke har gidet at slå op i nogle bøger for at finde ud af, hvad det er for nogle hold, der kommer. De kunne sige en hel masse om Frankrig og USA, som vi alle sammen ved, men det er da de små spændende stater, som jeg synes, er interessante, siger Søren Espersen til Ekstra Bladet

Dansk Folkepartis næstformand husker tilbage på en af DR’s helt store sportskommentatorer.  

- Jeg er gammel nok til at huske John Idorn, der kunne fortælle, hvad der var spændende ved hver eneste land, der kom ind. Men det her var det rene gøgl. Man kunne lige så godt have sat to 4. klassesdrenge til at lave det. Det synes jeg ikke, man kan være bekendt, siger han.

Liniger og Falktoft er stadig i Brasilien for at kommentere OL. Avisen har fået en mailkommentar fra Henrik Liniger:

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at Søren Espersen har haft en dårlig tv-oplevelse. Men jeg kan garantere for, at vi ikke var dårligt forberedte, skriver Henrik Liniger.

Peter Falktoft reagerer på kritikken med tweets:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close